Aksamitka28
Fanka BB :)
Najwcześniej w poniedziałek ja mam termin okresu na piątek dopiero także będę sobie testami sprawdzać tylko czy nie znika. ZobaczymyCoś widzę! To kiedy betka ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najwcześniej w poniedziałek ja mam termin okresu na piątek dopiero także będę sobie testami sprawdzać tylko czy nie znika. ZobaczymyCoś widzę! To kiedy betka ?
Ja nie widzę, ale ja swojej też telefonem nie złapie ja swoj uznaje za negatyw. Za Ciebie trzymam kciuki :* ile jesteś dziś dpo?U mnie dzisiaj taka sytuacja na moje oko coś się tam kluje
Ciężko zrobić zdjęcie, bo mam zawalony telefon i mi zjeżdża z jakości ale fajny cienik
Ja dostałam heparynę od starań a nie od pozytywnej bety. Gin twierdzi że u mnie robią się taki mikroskrzepy które nie pozwalają w ogóle na zagnieżdżenie. Może ta heparyna u Ciebie nie zaszkodzi a może pomóc? Kontaktowałas się z jakimś lekarzem?Ja też nie mam prawka Planuję już od jakiegoś czasu, ale jakoś nigdy finansowo mi nie po drodze bo zawsze się znajdą inne wydatki.
Krew upuszczona. Plamienia na ten moment brak. Nie wiem dziewczyny, czy powinnam brać heparynę czy nie? Jeden wynik bety mi też przecież nic nie powie i już sama nie wiem co mam robić
Tak, wczoraj miałam teleporadę i lekarz powiedział że dopiero po pozytywnej becie mam zacząć brać. Teraz sytuacja jest tak dziwna, że raczej się nie zdecyduję. Lekarza mam dopiero w środęJa dostałam heparynę od starań a nie od pozytywnej bety. Gin twierdzi że u mnie robią się taki mikroskrzepy które nie pozwalają w ogóle na zagnieżdżenie. Może ta heparyna u Ciebie nie zaszkodzi a może pomóc? Kontaktowałas się z jakimś lekarzem?
kurcze po takim czymś się napalam bo sama mam teraz gesty żółto białawy śluz a w nocy 6/7 dpo obudził mnie brzuch podbrzusza , dość mocny ale krótki i czuje jaknikiGłównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo
W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki
Ale to miałoby branie Codziennie zamiast testów betaSłuchajcie, wpadłam na genialny pomysł i szukam kogoś do założenia spółki i pomocy w produkcji!!
Będziemy produkować takie urządzenia jak do badania poziomu glukozy we krwi, tylko że do badania poziomu bety!!!
Jest tylko jeden minus, jakby tak kobieta co 2h badała tą betę to by się mogła wykrwawićAle to miałoby branie Codziennie zamiast testów beta
Trzeba tak wymyślić żeby tylko kropla wystarczyłaJest tylko jeden minus, jakby tak kobieta co 2h badała tą betę to by się mogła wykrwawić