reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Ja też nie mam prawka ;) Planuję już od jakiegoś czasu, ale jakoś nigdy finansowo mi nie po drodze bo zawsze się znajdą inne wydatki.

Krew upuszczona. Plamienia na ten moment brak. Nie wiem dziewczyny, czy powinnam brać heparynę czy nie? Jeden wynik bety mi też przecież nic nie powie i już sama nie wiem co mam robić
Ja dostałam heparynę od starań a nie od pozytywnej bety. Gin twierdzi że u mnie robią się taki mikroskrzepy które nie pozwalają w ogóle na zagnieżdżenie. Może ta heparyna u Ciebie nie zaszkodzi a może pomóc? Kontaktowałas się z jakimś lekarzem?

Ja dostałam heparynę od starań a nie od pozytywnej bety. Gin twierdzi że u mnie robią się taki mikroskrzepy które nie pozwalają w ogóle na zagnieżdżenie. Może ta heparyna u Ciebie nie zaszkodzi a może pomóc? Kontaktowałas się z jakimś lekarzem?
Tak, wczoraj miałam teleporadę i lekarz powiedział że dopiero po pozytywnej becie mam zacząć brać. Teraz sytuacja jest tak dziwna, że raczej się nie zdecyduję. Lekarza mam dopiero w środę

Dzień dobry w ten piękny, słoneczny poniedziałek 😂 Całą noc się dziś kręciłam, spać nie mogłam bo mi się igły i śluz śniły 😅 Od zeszłego tyg mam delikatne bóle jajników więc już głowa pracuje 🙈
Miałam nawet rano zrobić test ale jakoś zapomniałam.. czekam na okres i lecimy ze stymulacją, tylko jeszcze nie wiem czy bardziej jestem przerażona czy podekscytowana 😅

W ogóle w piątek pochowałam buty zimowe i wyjęłam sandałki a tu dziś śnieg.. jprd kiedy ta wiosna przyjdzie bo mam już dość tej pogody. W zeszłym roku w lato prosiłam o jesień bo miałam dosyć upałów, w tym już na pewno nie będę 😂

Głównie ciągnięcie jajników i delikatne bóle/skurcze podbrzusza. No i inny niż zwykle w tym okresie śluz. Żółtawy, ciągnący i jest go sporo

W ogóle termin wypadałby mi na 1 grudnia... Więc trochę sobie poczekam aż ktoś założy grudniowe mamuśki 🤣🤣
kurcze po takim czymś się napalam bo sama mam teraz gesty żółto białawy śluz a w nocy 6/7 dpo obudził mnie brzuch podbrzusza , dość mocny ale krótki 🤡 i czuje jakniki😅

reklama
Do góry