reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Ja sobie mega posmutnialam, bo tak bardzo, bardzo, bardzo liczyłam na marzec a tu ciul wiedzieć czy w ogóle do końca roku się uda :/
ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało 😅 coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.🤧

ja z każdym miesiącem mniej wierzę że się udało 😅 coraz bardziej odpuszczam że bez dziecka też można być szczęśliwym. Zastanawiałam się bardzo poważnie nad hodowla kotów, ale mój facet już na naszego jedynaka ma alergię.🤧
Ja na chwilę obecną nie wyobrażam sobie, że nie uda mi siw trafić na porodówke. Może coś się zmieniło i I mi się odmieni, wszystko możliwe, ale jakoś ten instynkt i chęć bycia mama wielu przez 15 lat mnie nie puszcza.

Ehhh bety nadal nie ma...

Porównanie testów z godziny 10 i teraz z 16...

Załączniki

• Zdjęcie WhatsApp 2024-03-18 o 16.33.21_52d31f7c.jpg
    Zdjęcie WhatsApp 2024-03-18 o 16.33.21_52d31f7c.jpg
    218,7 KB · Wyświetleń: 212
reklama
Dziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.

Zapisałam się właśnie na prawko:D jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca :D
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka :D
Mój luby zrobił prawko jak miał 35 lat, wcześniej nie miał potrzeby. Dostał moje stare auto to poszedł na pewno. Mam koleżanki, które się za to zabrały po 40😉

Do góry