reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dzień dobry w środę.. U mnie jakiś spadek nastroju 😞 Naczytałam się wczoraj o hiperce po punkcji i jestem przerażona bo znając moje szczęście to będą ją miała, a wtedy już nie transfer w maju tylko ch@j wie kiedy.. i dziwne rzeczy mi się śniły, wszystko mnie boli, nie mam energii i najchętniej rzuciłabym te wszystkie suple i dała odpocząć głowie 🫤

@K1991 Jak tam? Krew spuszczona? Czekamy na wynik! 🤞🤞
Tak, krew pobrana. Dowiedziałam się że moje żyły są zmasakrowane 🥴
Nie zamartwiaj się na zapas, wiadomo że różnie bywa, ale w drugą stronę może pasmo nieszczęść już się wyczerpało. Może tym razem wszystko pójdzie zgodnie z planem i marzenie stanie się rzeczywistością 🤞

reklama
brak suple przepisane przez klinikę , zaczął uprawiać sport, zrzucił trochę zbędnych kg, zaczął bardziej uważać na to co je itp, usg nie robił, lekarka w klinice powiedziała że z tymi wynikami mamy 30% szans na naturalną ciążę i zobaczymy co będzie po 3 msc, no i jak widać nie ma poprawy spektakularnej więc mam nadzieję że dziś dowiemy się czegoś więcej z jakimś konkretami, czy androlog i co dalej… dam znać 🤞🏻🥹
no to ci powiem, że trochę dziwna lekarka. 30% szans na naturalną ciążę ma zdrowa para. U was niestety nasienie leży.. Fajnie, że mąż działa ale myślę, że warto zrobić usg jajek plus hormony.
I nie chcę straszyć ale niestety walka z nasieniem to często długa walka..

Który koenzym q10 bierzesz?
koniecznie musi być to ubichinoL z L na końcu, a nie N. Ja biorę 400 mg (czyli 4 tabletki po 100 mg) obecnie ze swansona, bo była promka na dr Max, bo krótka data ważności. Ale widzę, ze już wyprzedali.

W zdjęciu masz porównanie cenowe dobrych ubiquinoli, które robiłam w zeszłym tygodniu i post z przestrzeni hormonalnej z dobrymi produktami.

Załączniki

• IMG_5763.jpeg
    IMG_5763.jpeg
    98,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_5762.jpeg
    IMG_5762.jpeg
    29,2 KB · Wyświetleń: 62
brak suple przepisane przez klinikę , zaczął uprawiać sport, zrzucił trochę zbędnych kg, zaczął bardziej uważać na to co je itp, usg nie robił, lekarka w klinice powiedziała że z tymi wynikami mamy 30% szans na naturalną ciążę i zobaczymy co będzie po 3 msc, no i jak widać nie ma poprawy spektakularnej więc mam nadzieję że dziś dowiemy się czegoś więcej z jakimś konkretami, czy androlog i co dalej… dam znać 🤞🏻🥹
Może jakieś żylaki powrózka nasiennego ? Koleżankę diagnozowali 3 lata, proponowali on vitro i bum...nagle lekarza olśniło. Chłopak po zabiegu i szybciutko im się udało 🙈

Dziewczyny, w tym miesiącu zaczęłam przygodę z temperaturami, wiec wykres z tego miesiąca jest wyłącznie testowy ofc, ale chciałam podpytać o taka sytuację - zaczęłam mierzyc w owulacje i miałam taki jednorazowy spadek o 0.1 stopnia. Wszystko widać na wykresie. Mierzone zawsze o podobnej porze, po całonocnym śnie, jako pierwsza rzecz po przebudzeniu i przed wstaniem. Czy to normalne, czy o czymś może świadczyć, czy Wam tez się tak zdarza?

Załączniki

• IMG_5764.jpeg
    IMG_5764.jpeg
    43 KB · Wyświetleń: 64
no to ci powiem, że trochę dziwna lekarka. 30% szans na naturalną ciążę ma zdrowa para. U was niestety nasienie leży.. Fajnie, że mąż działa ale myślę, że warto zrobić usg jajek plus hormony.
I nie chcę straszyć ale niestety walka z nasieniem to często długa walka..
tak tak będziemy dzialac . Dzięki za wszystkie informacje 🙏🏻

Dziewczyny, w tym miesiącu zaczęłam przygodę z temperaturami, wiec wykres z tego miesiąca jest wyłącznie testowy ofc, ale chciałam podpytać o taka sytuację - zaczęłam mierzyc w owulacje i miałam taki jednorazowy spadek o 0.1 stopnia. Wszystko widać na wykresie. Mierzone zawsze o podobnej porze, po całonocnym śnie, jako pierwsza rzecz po przebudzeniu i przed wstaniem. Czy to normalne, czy o czymś może świadczyć, czy Wam tez się tak zdarza?
Na wykresy patrzy się całościowo. Jedno zawahanie temperatury nie powinno być czymś zastanawiającym, dopóki będziesz mogła rozgraniczyć na pełnym miesięcznym wykresie fazy niskich temperatur i wysokich temperatur. Dodatkowo analizę i wyciąganie wniosków powinno się zacząć dopiero po około trzech pełnych wykresach :) więc na razie nie skupiałabym się mocno na tym wykresie.

reklama
Do góry