Cherry_Tomato
Fanka BB :)
@morticia_adams mocne kciuki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozliwe, bo ja przy 2,9 drugą kreskę miałam A jesteś po ovi?Moje życie to mem.
Wczoraj wieczorem widziałam jakiś chujocien (teraz wiem, że to niemożliwe), poszłam dziś na betę i proga. I mam że tak powiem. I teraz nie wiem, czy mogę wziąć ibuprom, czy lepiej nie, a głowa dziś pęka
Nie, brak stymulacji. Dziś 11/10 dpoMozliwe, bo ja przy 2,9 drugą kreske A jesteś po ovi?
ParacetamolMoje życie to mem.
Wczoraj wieczorem widziałam jakiś chujocien (teraz wiem, że to niemożliwe), poszłam dziś na betę i proga. I mam że tak powiem. I teraz nie wiem, czy mogę wziąć ibuprom, czy lepiej nie, a głowa dziś pęka
Dzieje się!!Moje życie to mem.
No to coś jest na rzeczyNie, brak stymulacji. Dziś 11/10 dpo
A powiedzcie mi od razu jakie wartości powinien mieć progesteron? Przy pierwszej becie nie badałam bo myślałam ze sobie ubzdurałam, ale jutro zrobię
Moje życie to mem.