reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Miał być ślub, a przez teściów chyba nie będzie nic 🥲 miało być kameralnie rodzice, rodzeństwo i chrzestni a teraz teściowa płacze że matka chrzestna mojego niemęża powiedziała że nie przyjdzie jeśli nie zaprosimy jej córek, a ja mam ich tak gdzieś… a że to jedyna siostra teścia to zadymę robią…. Serio… nie dziwię się że tyle osób żyje bez ślubu. Ale mój chłop musi robić jak rodzice chcą …. Eh…
To jest Wasz dzień i nikogo innego. Zawsze może być jeszcze bardziej kameralne grono 😏

reklama
Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌
Witaj mam nadzieje ze juz niedługo ujrzysz 2kreseczki.
My tez staramy sie o 2 dziecko ale dopiero 3 cykl syn ma juz 2latka

tylko że mój facet „nie chce kłócić rodziny” i zrobić tak jak rodzice chcą. Zaraz zaproszą wszystkich. Ale pannę Młodą muszą też znaleźć …
Przykro mi ze macie taki nacisk ze strony rodziców pana mlodego . Moim zdaniem powinni uszanować wasze zdanie to wasz wyjątkowy dzień to wy decydujecie kogo zapraszacie . Moze porozmawiajcie na spokojnie i wytłumaczcie wszystko

Miał być ślub, a przez teściów chyba nie będzie nic 🥲 miało być kameralnie rodzice, rodzeństwo i chrzestni a teraz teściowa płacze że matka chrzestna mojego niemęża powiedziała że nie przyjdzie jeśli nie zaprosimy jej córek, a ja mam ich tak gdzieś… a że to jedyna siostra teścia to zadymę robią…. Serio… nie dziwię się że tyle osób żyje bez ślubu. Ale mój chłop musi robić jak rodzice chcą …. Eh…
Ale, ale Wasze zdanie a nie jakieś ciotki jest najważniejsze;( nie mam pojęcia co doradzić.

Oj, znam ten ból, moi teściowie też bardzo próbowali ingerować w zaproszonych gości...ale postawiliśmy na swoim, ślub się odbył i jakoś to przeżyli. Argumentem było też to, że my płacimy i organizujemy, więc my zapraszamy kogo chcemy. Teście musieli się dostosować i było ok. Przydałoby się, by partner postawił sprawę jasno i nie dał się.

A my dzisiaj byliśmy u naszej Pani doktor od niepłodności i powiedziała, że w zasadzie nie ma juz medycznych przeszkód, by ciaża nastąpiła. W przyszłym cyklu powtarzam hormony i zaczynam stymulacje owu Aromkiem, by zwiększyć szanse. Oczywiście po wspomieniu o mojej historii dot. mobbingu w pracy i umówionej wizycie u psychiatry w poniedziałek, zapisała w zaleceniach, że wskazane zwolnienie lekarskie z uwagi na duży stres i starania o ciążę. Najbliższe 3 miesiące mają być kluczowe, więc stresu mam unikać, relaksować się i oczywiście działać. Jeśli po 3 miesiącach dalej nic, to będziemy wchodzić w immunologię.

reklama
A my dzisiaj byliśmy u naszej Pani doktor od niepłodności i powiedziała, że w zasadzie nie ma juz medycznych przeszkód, by ciaża nastąpiła. W przyszłym cyklu powtarzam hormony i zaczynam stymulacje owu Aromkiem, by zwiększyć szanse. Oczywiście po wspomieniu o mojej historii dot. mobbingu w pracy i umówionej wizycie u psychiatry w poniedziałek, zapisała w zaleceniach, że wskazane zwolnienie lekarskie z uwagi na duży stres i starania o ciążę. Najbliższe 3 miesiące mają być kluczowe, więc stresu mam unikać, relaksować się i oczywiście działać. Jeśli po 3 miesiącach dalej nic, to będziemy wchodzić w immunologię.
problem w tym, że on chce zrobić tak jak rodzice chcą, żeby nie było konfliktów. Tylko ten ślub wtedy będzie beze mnie.

Do góry