reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
A bierzesz jakieś kwasy dha,EPA? One trochę powinny pomóc w pozyskaniu dobrego cholesterolu. Przy wysokim cholesterolu warto też ograniczyć do min cukier i węglowodany proste włączyć ryby i kuchnie śródziemnomorską. Miałaś może robioną krzywą cukrowo- insulinowa? Podobno zaburzenia gospodarki cukrowej przyczyniają się do wzrostów cholesterolu
Tak, od paru lat (2-3) biorę Omega-3 (220-240mg DHA, 330-360mg EPA w zależności od preparatu), a badania robiłam teraz na koniec lutego. Cukry proste zaczęłam też już jakiś czas temu redukować, ryby też się pojawiają mniej więcej raz w tygodniu.
Robiłam krzywą ponad 2 lata temu i wyszła mi hiperinsulinemia. Od tego czasu też troszkę skoczyła mi glukoza na czczo 🙄 przyznam, że rezygnacja z cukru jest dla mnie wyzwaniem, bo uwielbiam słodycze, ale pracuję nad tym 🙈

Witamy Skye, powodzenia :)
Ja tez sie staram o drugie i moj synek ma 4 latka w w

Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌
Hej. Moja najstarsza w marcu 4 latka ;) ja siw staram od września i czuje niepokój że nie zaskoczyło.

Dzień dobry wszystkim!

@Marcela.marcela wszystkiego dobrego, a przede wszystkim tego, byś nie musiała długo czekać na 🤰🏻i oby była najnudniejsza na świecie ❤️

A poza tym, w czwartek się zapisałam na taki wykład, może któraś z Was tez będzie chciała skorzystać.
A wiesz, że nawet mnie tym zainteresowałaś…? 😃 Przemyślę, chociaż kawałek drogi ode mnie, ale też bez przesady.

Miał być ślub, a przez teściów chyba nie będzie nic 🥲 miało być kameralnie rodzice, rodzeństwo i chrzestni a teraz teściowa płacze że matka chrzestna mojego niemęża powiedziała że nie przyjdzie jeśli nie zaprosimy jej córek, a ja mam ich tak gdzieś… a że to jedyna siostra teścia to zadymę robią…. Serio… nie dziwię się że tyle osób żyje bez ślubu. Ale mój chłop musi robić jak rodzice chcą …. Eh…

reklama
Do góry