reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌

Cześć dziewczyny ❤️chciałabym do Was dołączyć - poczytuję Was od jakieś czasu ale jakoś nie miałam odwagi napisać - ale w końcu poczułam że będzie mi raźniej z Wami oficjalnie 🥹 staramy się z mężem o drugie dziecko, z pierwszą córeczką (3l) udało się w pierwszym cyklu, teraz 8 cykl i niestety cisza :( maz robił badania nasienia w listopadzie i wyszły niestety średnie… dziś idzie powtórzyć , żeby zobaczyć czy cos się ruszyło na lepsze bo wprowadzeniu zmian do swojego stylu życia. Mam nadzieję że mogę ze Mogę tu zostać z Wami❤️ proszę wpisać mnie na testowanie 21.03🤞🏻 pozdrawiam i życzę miłego dnia😌
Witamy Skye, powodzenia :)
Ja tez sie staram o drugie i moj synek ma 4 latka w w kwietniu

Hej ☺️ u nas też staramy się o rodzeństwo, też 8 cykl 🤞 wierzę, że wiosną przylecą bociany 😃

Dobrze wiedzieć, że jest tu równolatka, od razu poczułam się młodziej 😁 u mnie jest tak, że zachodzę w ciążę naturalnie ale z utrzymaniem jest problem. Mam jedno dziecko, staram się o rodzeństwo. Teraz marzec jest szóstym miesiącem starań, w tym czasie ta ciąża jest już 3, niestety dwie poprzednie biochemiczne. Dlatego czekam z niecierpliwością na środę, bo dzisiejszy wynik niewiele mi daje 🤷
Widzę, że mamy prawie identyczną sytuację 🙈 cieszysz się tym wynikiem ? Czy masz dużo dystansu ?
Ja zamówiłam właśnie 20 testów 😂 żeby było co robić od piątku. Zobaczymy na ile cykli wystarczą

reklama
Do góry