reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Ja powinnam dostać dziś okres, a tu ani widu ani słychu. Miałam objawy na okres od poniedziałku do czwartku, skinęłam w czwartek i biało. W piątek objawy zniknęły. I tak sobie czekam. 😱 Jutro z rana sobie sikne znowu. Ale mocno się skupiam, aby się na nic nie nastawiać, bo to rozczarowanie potem...
Trzymam mocno kciuki zeby jutro pojawiły sie kreseczki 🤞🍀

reklama
Ja od jutra zaczynam maraton testowania będzie 10dpo, długo wytrzymałam. Jestem z siebie dumna 😁 mam 5 testów na stanie to akurat 14.03 będzie ostateczne sprawdzenie. Na przyszły miesiąc chyba kupię sobie tylko jeden, bo boję się, że kupując większą ilość wszystko przesikam w jednym cyklu
Moze akurat więcej testów juz ci nie bedzie potrzebne i jutro pojawią sie 2kreseczki na tescie. 🤞🍀

Hej. Mnie męczy migrena. To ostatnio mój taki chyba objaw owulacji czy co. Zauważyłam też, że mam jednodniowy nastrój płaczący i to też przed owu plus jeden pryszcz (serio zawsze jeden na nosie). No także dzisiaj owu i jakoś musi minąć te 10 dni do testowania. Chyba, że za ok 3 dni nadejdzie mój śluz przedokresowy, to już nawet nie będzie test potrzebny. Ale dzisiaj jest dzisiaj i może coś się zadzieje albo już zadziało 😁🤭
Dobranoc :*

Ja powinnam dostać dziś okres, a tu ani widu ani słychu. Miałam objawy na okres od poniedziałku do czwartku, skinęłam w czwartek i biało. W piątek objawy zniknęły. I tak sobie czekam. 😱 Jutro z rana sobie sikne znowu. Ale mocno się skupiam, aby się na nic nie nastawiać, bo to rozczarowanie potem...
Sikaj koniecznie, może będzie pozytywne zaskoczenie 🤞

Ja od jutra zaczynam maraton testowania będzie 10dpo, długo wytrzymałam. Jestem z siebie dumna 😁 mam 5 testów na stanie to akurat 14.03 będzie ostateczne sprawdzenie. Na przyszły miesiąc chyba kupię sobie tylko jeden, bo boję się, że kupując większą ilość wszystko przesikam w jednym cyklu
Ooo podziwiam 😁

Trzymam kciuki 🙈

reklama
Dziewczęta,
Dzień dobry w niedziele
Ja już nie daje rady.
Wczoraj zadzwoniła embriolog, 5 dzień hodowli, hodowla jest przedłużana do dziś lub jutra.
Niestety ja nie mam już nadziei. Kolejna procedura i kolejny raz to samo.
Nie wierzę w to, że nagle w 6 lub 7 dobie zarodki tak.sie podziela że będzie można je mrozić.
Nie wiem co mam robić dalej.
Kasy już za bardzo nie mamy :(
W pt podliczyłam wszystko i wyszło 18700 za te procedurę.
Może czas odpuścić, z drugiej strony myślę sobie ze jeszcze może moglabym zrobic droznosc, a może to pomogłoby i spróbowałabym jeszcze naturalnie
Nie wiem ;(
Tonacy brzytwy się chwyta.

Do góry