reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

A ja w poniedziałek mam pierwszą wizytę, zobaczymy jak tam owulka. Ogólnie w tym cyklu owulacja z lewego jajnika, bo totalny brak objawów.
A czy któraś z Was wie, jeśli owulacji nie będzie, to czy zrobią mi biopsję? Jak to jest?
Chodzi Ci o biopsję w drugiej fazie cyklu pod kątem komórek NK? Hmmm nie wiem czy owulacja albo jej brak ma jakiś wpływ na wyniki 🤔

reklama
Przeglądam sobie grupę na Facebooku o in vitro i mignął mi post o zapomodze z pracy. Nigdy mi to do głowy nie przyszło, żeby spróbować 🙈
Ja też bym o tym nie pomyślała, cenna wiedza. Obym nie musiała korzystać, natomiast jeśli byłaby konieczność to ja bez skrupułów złożę taki wniosek. To forum to ogrom wiedzy, dziękuję

mój mąż kiedyś pracował w uberze i oni tam mieli zapomogę konkretnie na niepłodność dla pracowników, chyba 20k na osobę. Tylko wtedy nie wiedzieliśmy, ze jest problem :D
Wow, nie spodziewałam się, że firma może mieć takie podejście. 😍😱 Raczej słyszy się o tych co mają problem, jak kobieta wraca z macierzyńskiego albo przed zatrudnianiem mam żłobkowych dzieci... 😔

reklama
Do góry