reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Ja powinnam dostać dziś okres, a tu ani widu ani słychu. Miałam objawy na okres od poniedziałku do czwartku, skinęłam w czwartek i biało. W piątek objawy zniknęły. I tak sobie czekam. 😱 Jutro z rana sobie sikne znowu. Ale mocno się skupiam, aby się na nic nie nastawiać, bo to rozczarowanie potem...
Trzymam mocno kciuki zeby jutro pojawiły sie kreseczki 🤞🍀

reklama
Ja od jutra zaczynam maraton testowania będzie 10dpo, długo wytrzymałam. Jestem z siebie dumna 😁 mam 5 testów na stanie to akurat 14.03 będzie ostateczne sprawdzenie. Na przyszły miesiąc chyba kupię sobie tylko jeden, bo boję się, że kupując większą ilość wszystko przesikam w jednym cyklu
Moze akurat więcej testów juz ci nie bedzie potrzebne i jutro pojawią sie 2kreseczki na tescie. 🤞🍀

Hej. Mnie męczy migrena. To ostatnio mój taki chyba objaw owulacji czy co. Zauważyłam też, że mam jednodniowy nastrój płaczący i to też przed owu plus jeden pryszcz (serio zawsze jeden na nosie). No także dzisiaj owu i jakoś musi minąć te 10 dni do testowania. Chyba, że za ok 3 dni nadejdzie mój śluz przedokresowy, to już nawet nie będzie test potrzebny. Ale dzisiaj jest dzisiaj i może coś się zadzieje albo już zadziało 😁🤭
Dobranoc :*

Ja powinnam dostać dziś okres, a tu ani widu ani słychu. Miałam objawy na okres od poniedziałku do czwartku, skinęłam w czwartek i biało. W piątek objawy zniknęły. I tak sobie czekam. 😱 Jutro z rana sobie sikne znowu. Ale mocno się skupiam, aby się na nic nie nastawiać, bo to rozczarowanie potem...
Sikaj koniecznie, może będzie pozytywne zaskoczenie 🤞

Ja od jutra zaczynam maraton testowania będzie 10dpo, długo wytrzymałam. Jestem z siebie dumna 😁 mam 5 testów na stanie to akurat 14.03 będzie ostateczne sprawdzenie. Na przyszły miesiąc chyba kupię sobie tylko jeden, bo boję się, że kupując większą ilość wszystko przesikam w jednym cyklu
Ooo podziwiam 😁

Trzymam kciuki 🙈

reklama
Dziewczęta,
Dzień dobry w niedziele
Ja już nie daje rady.
Wczoraj zadzwoniła embriolog, 5 dzień hodowli, hodowla jest przedłużana do dziś lub jutra.
Niestety ja nie mam już nadziei. Kolejna procedura i kolejny raz to samo.
Nie wierzę w to, że nagle w 6 lub 7 dobie zarodki tak.sie podziela że będzie można je mrozić.
Nie wiem co mam robić dalej.
Kasy już za bardzo nie mamy :(
W pt podliczyłam wszystko i wyszło 18700 za te procedurę.
Może czas odpuścić, z drugiej strony myślę sobie ze jeszcze może moglabym zrobic droznosc, a może to pomogłoby i spróbowałabym jeszcze naturalnie
Nie wiem ;(
Tonacy brzytwy się chwyta.

Do góry