Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak wstrzykuje się do końcaCzy heparynę wstrzykujecie do samego końca? Na końcu jest pęcherzyk powietrza i ja czuję i słyszę jak go wstrzykujei nie wiem czy dobrze robię
Dziękuję Aby za odpowiedź. Na leżąco ciężko mi złapać fałd ale spróbujęNie mój wątek, więc wybaczcie, że się wpierdzielam.
Tak, pęcherzyk też się wstrzykuje.
Dobrze jest robić zastrzyk na leżąco i wbijać igłę możliwie jak najgłębiej - wtedy podobno nie robią się siniaki (jestem na etapie testowania tego sposobu i póki co nie mam nowych siniaków).
Avy widzę że jesteś na Listopadowych mamach!!! Gratuluję. Pamiętam Cię z poprzednich kresek dawno temu.Nie mój wątek, więc wybaczcie, że się wpierdzielam.
Tak, pęcherzyk też się wstrzykuje.
Dobrze jest robić zastrzyk na leżąco i wbijać igłę możliwie jak najgłębiej - wtedy podobno nie robią się siniaki (jestem na etapie testowania tego sposobu i póki co nie mam nowych siniaków).
Poka!Kupiłam sobie identyczną kurtkę jak ma moja teściowa całkiem mnie pogrzało.... Ale nooo ...podobała mi się
Aaaaaa super! Teraz tylko działaćMówiłam że to dobry plan laparo na 8.03 jajowody były całkowicie zamknięte, zostały udrożnione, można starać się odrazu, oczywiście nie w szpitalu …(WTF)
Jeżeli nie uda się za 6 miesięcy to ivf . Jak jutro wyjdę to może jeszcze zdarzymy złapać marzec