Kitsune
Moderator
Kurde no niestety nie cokolwiek to znaczyCzyżby musowanie macicy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde no niestety nie cokolwiek to znaczyCzyżby musowanie macicy?
To gruby miałaś balettak, dziś już się czuje git. Okazało się, ze mnie naćpali wczoraj fentanylem dziś do domku wracam ) zwolnienie na dwa tygodnie, a jak będę dłużej potrzebować to mam do rodzinnego iść.
Ja jestem 1/2 dpo i już myślę czego tu szukaćDziewczyny, gdzie nasze staraczkowe bingo? Mam już 4/5dpo, czas zacząć doszukiwać się objawów
Ja już bym najchętniej sikała, ale zdrowy rozsądek jeszcze póki co wygrywa. Myślę, że koło poniedziałku pęknę i zacznę maratonJa jestem 1/2 dpo i już myślę czego tu szukać
kiedyś chciałam kupić taką musztardową, ładna jestJa wiem, że to nie jest żaden cud ale kurde...no podoba mi się i super leży
zazdro… ja dopiero jutro, dziś wyjęli mi dren i cewnik,tak, dziś już się czuje git. Okazało się, ze mnie naćpali wczoraj fentanylem dziś do domku wracam ) zwolnienie na dwa tygodnie, a jak będę dłużej potrzebować to mam do rodzinnego iść.
tak zawsze dają przed znieczuleniem ogólnym mi wprost powiedziała pielęgniarka ze teraz dostane trochę narkotyków, to powiedziałam - ale fajnie i zasnęłamTo gruby miałaś balet
Boże chroń mnie od takich błędówKupiłam sobie identyczną kurtkę jak ma moja teściowa całkiem mnie pogrzało.... Ale nooo ...podobała mi się