reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Was Babeczki 🌷🌸🌺 niech się Wam spełnią wszystkie marzenia 🥰
group hug love GIF by Girl Starter

U mnie dzisiaj 9DPO, a czuję się 🥴
Dzisiaj w pracy okropnie mnie mdliło, czułam chyba każdy możliwy zapach, do tego ból w dole pleców i zmęczenie.
Oczywiście nie muszę mówić jakie miałam myśli w głowie, a po powrocie do domu już miałam sikać.. Ale poczekam jeszcze te kilka dni 😅
Może coś jest na rzeczy, oby. Czekam z nadzieją na 12.03 może będzie wymarzony prezent urodzinowy 🤞
U mnie z cierpliwością słabo, najchętniej chciałabym wiedzieć już 5dpo czy się udało 🤦

Mówiłam że to dobry plan laparo na 8.03:) jajowody były całkowicie zamknięte, zostały udrożnione, można starać się odrazu, oczywiście nie w szpitalu …🤦🏽‍♀️🙈😂(WTF)
Jeżeli nie uda się za 6 miesięcy to ivf . Jak jutro wyjdę to może jeszcze zdarzymy złapać marzec:)

reklama
Do góry