reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Piekna mamy wiosne !!

Załączniki

• 974306f4-8208-4a7c-99b8-a6c439185d93.jpg
    974306f4-8208-4a7c-99b8-a6c439185d93.jpg
    223 KB · Wyświetleń: 112
reklama
Dziewczyny, ale mnie sponiewierano na pobraniu krwi. 😅 Załatwiłam sobie część na NFZ, częśc prywatnie, część na Medicover i planowałam dziś zaliczyć z lewej ręki Medi a z prawej krzywą na NFZ.
15 minut siedziałam w gabinecie w Medicoverze. Z lewej ręki, nie trafiła pielęgniarka w żyłę. Z prawej z dłoni (bolało :( ) pobrała połowę, po czym pękła mi żyła i wsio. Jedyną zdatną do użytku żyłę, którą mam, w tej prawej ręce, chciałam zostawić na krzywą, ale ostatecznie pobrała resztę stamtąd. Ale jak już tam byłam, naprzeciwko Synevo, a ja u nich kupiłam prywatnie, to wbiłam tam. Pytam Panią, czy pobiorą mi drugi raz z prawej, wchodzę do gabinetu, tłumaczę pielęgniarce, że lewa ręka kiepsko, po czym dostałam zjebe, że to ona oceni... 😳 Żyłę znalazła, w innym miejscu niż ta w Medicover, ale zrobiła mi takiego siniaka, że z dwoma siniakami w zgięciach i wielkim krwiakiem jaki mi się już na dłoni zrobił... Generalnie wszystko mnie boli, a mam dziś mnóstwo roboty fizycznej. 😐 A na krzywą na NFZ muszę wziąć drugi raz urlop.

@Charlotte9 Wszystkiego najlepszego, szybkiej ciąży (chciałam wysłać buteleczkę, ale nie umiem jej znaleźć) i ogólnie, aby Ci się wszystko udawało. :)

Dziewczyny, ale mnie sponiewierano na pobraniu krwi. 😅 Załatwiłam sobie część na NFZ, częśc prywatnie, część na Medicover i planowałam dziś zaliczyć z lewej ręki Medi a z prawej krzywą na NFZ.
15 minut siedziałam w gabinecie w Medicoverze. Z lewej ręki, nie trafiła pielęgniarka w żyłę. Z prawej z dłoni (bolało :( ) pobrała połowę, po czym pękła mi żyła i wsio. Jedyną zdatną do użytku żyłę, którą mam, w tej prawej ręce, chciałam zostawić na krzywą, ale ostatecznie pobrała resztę stamtąd. Ale jak już tam byłam, naprzeciwko Synevo, a ja u nich kupiłam prywatnie, to wbiłam tam. Pytam Panią, czy pobiorą mi drugi raz z prawej, wchodzę do gabinetu, tłumaczę pielęgniarce, że lewa ręka kiepsko, po czym dostałam zjebe, że to ona oceni... 😳 Żyłę znalazła, w innym miejscu niż ta w Medicover, ale zrobiła mi takiego siniaka, że z dwoma siniakami w zgięciach i wielkim krwiakiem jaki mi się już na dłoni zrobił... Generalnie wszystko mnie boli, a mam dziś mnóstwo roboty fizycznej. 😐 A na krzywą na NFZ muszę wziąć drugi raz urlop.

@Charlotte9 Wszystkiego najlepszego, szybkiej ciąży (chciałam wysłać buteleczkę, ale nie umiem jej znaleźć) i ogólnie, aby Ci się wszystko udawało. :)
ojej biedna 😵‍💫😵‍💫 złóż skargę na tą babe z synevo

ojej biedna 😵‍💫😵‍💫 złóż skargę na tą babe z synevo
Nieee, w pewnym sensie rozumiem, pewnie co drugi pacjent przychodzi i zaczyna się wymądrzać, jakie to ma żyły i gdzie i poniekąd mówi jej, jak ma robić swoją robotę. Wbiłam tak i bezmyślnie gadałam, bez złej intencji, ale pewnie jak słyszy takie gadanie 100 razy dziennie to to może irytować. 😅

U mnie @ z zaskoczenia, bez ostrzeżenia 🙃🫠 ten cykl okazal się 25 dniowy, a ja dzis jak nowo narodzona. Juz po zakupy bylam i za sprzątanie z kawą się zabralam i pranie. Milego słonecznego dnia, u mnie nieśmialo wygląda. @ a mi humor dopisuje, pewnie dlatego, że nie mam nawet bólu menstruacyjnego. Wstępnie mogę zapisać się na testowanie 27.03. 😁😁😁 to moj ostatni raz (cykl) na kreskach😪
Nie odpuszczaj, Królowo nasza :) Ja zaszłam znienacka mając 41. Jeszcze masz czas :) Poza tym bez Ciebie będzie dziwnie 🤔

reklama
Do góry