amusedxxx
Fanka BB :)
Żeby się nie przeterminowałJa od sierpnia trzymam pinka w szufladzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby się nie przeterminowałJa od sierpnia trzymam pinka w szufladzie
Jeszcze ja się dołączam, wszystkiego najlepszegoJejku, wzruszyłam się Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję za życzenia
Niestety nie mam porównania. Brałam tylko fertistim, ale rozjeżdżały mi się na nim cykle. A aliness mi przypasował. No i nie trzeba pić żadnego dziwnego napoju, już wolę połknąć tabletkiA czy proovulin jest spoko?
Zazdroooo urlopu!! U mnie w pracy to jakaś walka o przetrwanie jest urlopik by siadł idealnieHeja w marcu! U nas też pogoda nie zachęca do wyjścia na zewnątrz dzisiaj mam urlop i musiałabym na jakieś zakupy jechać
U mnie dzisiaj 7dpo, trzymam się twardo, żeby nie testować
@Charlotte9 wszystkiego dobrego! zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń
tak. Ale może napisze na priv żeby się tu nie wcinac, chyba że dziewczyny nie mają nic przeciwko.U mnie dokładnie to samo, anty tpo i anty tg moment w górę
A masz hashi?