sylwiadublin
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej biedna złóż skargę na tą babe z synevoDziewczyny, ale mnie sponiewierano na pobraniu krwi. Załatwiłam sobie część na NFZ, częśc prywatnie, część na Medicover i planowałam dziś zaliczyć z lewej ręki Medi a z prawej krzywą na NFZ.
15 minut siedziałam w gabinecie w Medicoverze. Z lewej ręki, nie trafiła pielęgniarka w żyłę. Z prawej z dłoni (bolało ) pobrała połowę, po czym pękła mi żyła i wsio. Jedyną zdatną do użytku żyłę, którą mam, w tej prawej ręce, chciałam zostawić na krzywą, ale ostatecznie pobrała resztę stamtąd. Ale jak już tam byłam, naprzeciwko Synevo, a ja u nich kupiłam prywatnie, to wbiłam tam. Pytam Panią, czy pobiorą mi drugi raz z prawej, wchodzę do gabinetu, tłumaczę pielęgniarce, że lewa ręka kiepsko, po czym dostałam zjebe, że to ona oceni... Żyłę znalazła, w innym miejscu niż ta w Medicover, ale zrobiła mi takiego siniaka, że z dwoma siniakami w zgięciach i wielkim krwiakiem jaki mi się już na dłoni zrobił... Generalnie wszystko mnie boli, a mam dziś mnóstwo roboty fizycznej. A na krzywą na NFZ muszę wziąć drugi raz urlop.
@Charlotte9 Wszystkiego najlepszego, szybkiej ciąży (chciałam wysłać buteleczkę, ale nie umiem jej znaleźć) i ogólnie, aby Ci się wszystko udawało.
Pieknie !A u nas taka sytuacja marcowa
Nieee, w pewnym sensie rozumiem, pewnie co drugi pacjent przychodzi i zaczyna się wymądrzać, jakie to ma żyły i gdzie i poniekąd mówi jej, jak ma robić swoją robotę. Wbiłam tak i bezmyślnie gadałam, bez złej intencji, ale pewnie jak słyszy takie gadanie 100 razy dziennie to to może irytować.ojej biedna złóż skargę na tą babe z synevo
Nie odpuszczaj, Królowo nasza Ja zaszłam znienacka mając 41. Jeszcze masz czas Poza tym bez Ciebie będzie dziwnieU mnie @ z zaskoczenia, bez ostrzeżenia ten cykl okazal się 25 dniowy, a ja dzis jak nowo narodzona. Juz po zakupy bylam i za sprzątanie z kawą się zabralam i pranie. Milego słonecznego dnia, u mnie nieśmialo wygląda. @ a mi humor dopisuje, pewnie dlatego, że nie mam nawet bólu menstruacyjnego. Wstępnie mogę zapisać się na testowanie 27.03. to moj ostatni raz (cykl) na kreskach