reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Czy ma któraś wiedzę na temat tego gdy Anty-TPO wysokie, a TSH w normie?
Nie wiem czy mam wiedzę, ale z 10 lat temu wyszło mi Anty-TPO bardzo wysokie. Lekarz stwierdził że prawdopodobnie, to już tak zostanie, a jakiekolwiek leczenie farmakologiczne wdroży jak właśnie hormony zaczną szwankować. Przez ten bardzo długi okres miałam TSH ok 3/3,5 i leki zostały mi wdrożone jak powiedziałam że się staram, aby mieć TSH max 2.

reklama
Jezu a my wczoraj z mężem w ramach relaksu po złych wiadomościach poszliśmy ma masaż. Szukałam salonu mega szybko, co by miało miejsca na wieczór jeszcze i to był błąd chyba. Tak nas Panie wymasowały, że dziś mnie boli każdy jeden milimetr mojego ciała i teraz wjeżdża jeszcze ból głowy chyba od tego 😂😂😂

Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia ❤️ upiekłam właśnie 4 ciasta i jestem w mega niedoczasie przez skurwi@łe ruchy bo mnie brzuch ciągnie i raz na jakiś czas mi się w głowie zakręci a jeszcze czeka mnie sprzątanie chaty bo po południu wpadają goście także nadrobię Was dopiero wieczorem 🙈 Jakby co zapraszam na ciacho 😎

Nieee, w pewnym sensie rozumiem, pewnie co drugi pacjent przychodzi i zaczyna się wymądrzać, jakie to ma żyły i gdzie i poniekąd mówi jej, jak ma robić swoją robotę. Wbiłam tak i bezmyślnie gadałam, bez złej intencji, ale pewnie jak słyszy takie gadanie 100 razy dziennie to to może irytować. 😅
Ja zawsze mówię pielęgniarkom gdzie najlepiej się zawsze pobiera. Kiedyś jedna taka mądra mnie 7 razy dźgała igła, bo nie chciała słuchać że aż mi się słabo zrobiło na koniec . Na koniec chciała pobierac z dłoni na co się nie zgodziłam i kazałam jej pobrać z tej żyły co mówię bo inaczej wychodze. I pobrała bez problemu. Jak nie powiem to zawsze jęczą, że nic nie piłam przed pobraniem krwi i dlatego nie mogą pobrać. G*wno prawda, jak jest dobra pielęgniarka to pobierze bez problemu.

reklama
Do góry