reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Tak, ovitrelle. Właśnie różnie bywa u mnie z pękaniem. Zawsze dostawałam, żeby mieć pewność że pękną.
ja mam receptę zbędną na to, ale chyba bym Ci musiała swój pesel podać, żebyś ja wykorzystała, wiec chyba nie ma jak przekazać :(

A zdarza Wam się, że faza lutealna jest krótsza niż 14 dni? To w ogóle możliwe? 😆 W szkole chyba uczyli, że od owulacji zawsze 14 dni, ale ja byłam przed owulacja 22.02 w czwartek (usg), pierwszy pozytywny owulak 23.02 w piątek rano, nawet z owulacja w piątek (załóżmy że przegapiłam pierwszy pozytywny po piku w środku nocy), to wychodzi mi 12 dniowa faza lutealna, bo plamienie dziś typowo na okres, jutro pewnie dostanę. 🫠 a z owulacja w sb to jest 11 dniowa faza. 🥴
Tak możliwe, ja mam np 13 dniową fazę lutealną 😉

Właśnie byłam dziś w tej samej przychodni u ginekologa z myślą że bez problemu mi wypisze skoro ma całą historię leczenia i odmówił. Spróbuję z tym receptomatem tylko zastanawiam się co tam wpisać w powodzie stosowania leku
A podał powod odmowy?

reklama
Do góry