reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

ojej biedna :( ja tez w ogóle nie pije i tylko jak ostatnio na weselu bylismy to coś tam się napiłam i był to błąd ogromny. Szybko się ciało przestawia na nietolerancję i to chyba dobrze 🙃
To fakt... Ale ja aż jestem w szoku, że tak mnie sponiewierało po dwóch drinkach... Jakbym dosłownie z pół litra wypiła 🙈

reklama
no jasne, makes sense, nie pomyślałam. Ja mam owulację tym tygodniu, zazwyczaj między 13 a 15 dc, a do szpitala się kładę się o 14 13dc, wiec teraz próbujemy, no ale dużo jest przeszkód - niejednorodne endometrium, ten zabieg, teraz przeziębienie. Jakby się udało to byłby to niezły hit u nas 😂😂😂😂
Jak ryłam neta wcześniej czytając o tej laparo to trafiłam na info, że jeśli jest po owulacji to żeby się nie starać przed zabiegiem więc u nas będzie wstrzemięźliwość 😁 no i ma to sens, bo będą jednak też robić ponowną drożność itp. Ale może po… muszę mężowi powiedzieć żeby się pod moją nieobecność zajął sam sobą co by plemniki nie były zbyt przestarzałe 🤣

Jak ryłam neta wcześniej czytając o tej laparo to trafiłam na info, że jeśli jest po owulacji to żeby się nie starać przed zabiegiem więc u nas będzie wstrzemięźliwość 😁 no i ma to sens, bo będą jednak też robić ponowną drożność itp. Ale może po… muszę mężowi powiedzieć żeby się pod moją nieobecność zajął sam sobą co by plemniki nie były zbyt przestarzałe 🤣
tak, ale ja mam laparoskopię na pęcherzyk a nie ginekologiczną

To fakt... Ale ja aż jestem w szoku, że tak mnie sponiewierało po dwóch drinkach... Jakbym dosłownie z pół litra wypiła 🙈
kiedyś też mi się tak zdarzyło, wypiłam niewiele a w nocy biegiem leciałam do łazienki 🤢 może połączenie alkohol plus coś co zjadłaś, do tego stres związany z pracą i już mamy mieszankę wybuchową 😕

Dzień dobry w poniedziałek, właśnie nadrobiłam jakieś 40 stron 8-) W weekend ciągle coś i nie miałam chwili żeby zajrzeć.
Gratuluje kresek!!!! Piękne wejście w marzec 😍
Dziś wieczorem mam teleporade z dr z kliniki i będziemy ustalać dalszy plan działania 🙃

reklama
Do góry