reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

ojej biedna :( ja tez w ogóle nie pije i tylko jak ostatnio na weselu bylismy to coś tam się napiłam i był to błąd ogromny. Szybko się ciało przestawia na nietolerancję i to chyba dobrze 🙃
To fakt... Ale ja aż jestem w szoku, że tak mnie sponiewierało po dwóch drinkach... Jakbym dosłownie z pół litra wypiła 🙈

reklama
no jasne, makes sense, nie pomyślałam. Ja mam owulację tym tygodniu, zazwyczaj między 13 a 15 dc, a do szpitala się kładę się o 14 13dc, wiec teraz próbujemy, no ale dużo jest przeszkód - niejednorodne endometrium, ten zabieg, teraz przeziębienie. Jakby się udało to byłby to niezły hit u nas 😂😂😂😂
Jak ryłam neta wcześniej czytając o tej laparo to trafiłam na info, że jeśli jest po owulacji to żeby się nie starać przed zabiegiem więc u nas będzie wstrzemięźliwość 😁 no i ma to sens, bo będą jednak też robić ponowną drożność itp. Ale może po… muszę mężowi powiedzieć żeby się pod moją nieobecność zajął sam sobą co by plemniki nie były zbyt przestarzałe 🤣

Jak ryłam neta wcześniej czytając o tej laparo to trafiłam na info, że jeśli jest po owulacji to żeby się nie starać przed zabiegiem więc u nas będzie wstrzemięźliwość 😁 no i ma to sens, bo będą jednak też robić ponowną drożność itp. Ale może po… muszę mężowi powiedzieć żeby się pod moją nieobecność zajął sam sobą co by plemniki nie były zbyt przestarzałe 🤣
tak, ale ja mam laparoskopię na pęcherzyk a nie ginekologiczną

To fakt... Ale ja aż jestem w szoku, że tak mnie sponiewierało po dwóch drinkach... Jakbym dosłownie z pół litra wypiła 🙈
kiedyś też mi się tak zdarzyło, wypiłam niewiele a w nocy biegiem leciałam do łazienki 🤢 może połączenie alkohol plus coś co zjadłaś, do tego stres związany z pracą i już mamy mieszankę wybuchową 😕

Dzień dobry w poniedziałek, właśnie nadrobiłam jakieś 40 stron 8-) W weekend ciągle coś i nie miałam chwili żeby zajrzeć.
Gratuluje kresek!!!! Piękne wejście w marzec 😍
Dziś wieczorem mam teleporade z dr z kliniki i będziemy ustalać dalszy plan działania 🙃

reklama
Do góry