Dorka66
Aktywna w BB
Odezwę się do Ciebie na priv, dobrze?
Pewnie zapraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odezwę się do Ciebie na priv, dobrze?
Luteina moze ci nawet wypaść jak sie nierozpusci. Ja zawsze bralam i lezalam 30min albo godzinę . Jak nie lezalam to potem wypływało takie cos bialego albo cala . I niestety musialam nosic wkładkiDziewczyny mam bardzo głupie pytanie Bo zazwyczaj brałam dopochwowo raz dziennie cyclogest. Teraz biorę luteinę z adamedu 2 razy dziennie. Ale nie to mnie dziwi. Jakby no konsystencja tych tabletek jest inna. Bo cyclogest to bardziej globulki szybko się rozpuszczają, a ta luteina to tak stricte tabletka jakby miała być łykana i nawet 5 razy sprawdzałam czy dopochwowe no i jak byk na opakowaniu, że dopochwowe. Strasznie one długo się rozpuszczają I się zastanawiam czy czegoś w fabryce nie popierdzielili Czy któraś z Was jest w stanie mi potwierdzić że one faktycznie mają taką konsystencje ? Jak któraś wrażliwa na takie tematy to sorry
Taaak to był dla mnie dramat jak musiałam przyjmować. O 7 rano aplikowałam a o 14 potrafiło zacząć wypływać w dodatku skończyło się to u mnie pierwszą w życiu infekcją i powiedziałam, że nigdy więcejDziewczyny mam bardzo głupie pytanie Bo zazwyczaj brałam dopochwowo raz dziennie cyclogest. Teraz biorę luteinę z adamedu 2 razy dziennie. Ale nie to mnie dziwi. Jakby no konsystencja tych tabletek jest inna. Bo cyclogest to bardziej globulki szybko się rozpuszczają, a ta luteina to tak stricte tabletka jakby miała być łykana i nawet 5 razy sprawdzałam czy dopochwowe no i jak byk na opakowaniu, że dopochwowe. Strasznie one długo się rozpuszczają I się zastanawiam czy czegoś w fabryce nie popierdzielili Czy któraś z Was jest w stanie mi potwierdzić że one faktycznie mają taką konsystencje ? Jak któraś wrażliwa na takie tematy to sorry
Wlaśnie ja przyjmuje 3 dzień i już wyczuwam że może się skończyć infekcjąTaaak to był dla mnie dramat jak musiałam przyjmować. O 7 rano aplikowałam a o 14 potrafiło zacząć wypływać w dodatku skończyło się to u mnie pierwszą w życiu infekcją i powiedziałam, że nigdy więcej
Spróbuj aplikować palcem, ja miałam wrażenie, że ten aplikator mnie podrażniał i mimo, że go myłam i wyparzałam to mam wrażenie, że to on się przyczynił do infekcjiWlaśnie ja przyjmuje 3 dzień i już wyczuwam że może się skończyć infekcją
Napisałam do mojej lekarki i moge zamienić luteinę 200 mg dwa razy dziennie na Cyclogest 400 raz dziennie wieczorem. On już jest w takich globulkach więc powinno być okSpróbuj aplikować palcem, ja miałam wrażenie, że ten aplikator mnie podrażniał i mimo, że go myłam i wyparzałam to mam wrażenie, że to on się przyczynił do infekcji
Ja od początku palcem aplikowałam bo mnie ten aplikator nie przekonałSpróbuj aplikować palcem, ja miałam wrażenie, że ten aplikator mnie podrażniał i mimo, że go myłam i wyparzałam to mam wrażenie, że to on się przyczynił do infekcji
Ja tak raz dostałam probiotyk dopochwowy, w formie tabletek i po całej nocy potrafiło ledwo trochę sie rozpuścićDziewczyny mam bardzo głupie pytanie Bo zazwyczaj brałam dopochwowo raz dziennie cyclogest. Teraz biorę luteinę z adamedu 2 razy dziennie. Ale nie to mnie dziwi. Jakby no konsystencja tych tabletek jest inna. Bo cyclogest to bardziej globulki szybko się rozpuszczają, a ta luteina to tak stricte tabletka jakby miała być łykana i nawet 5 razy sprawdzałam czy dopochwowe no i jak byk na opakowaniu, że dopochwowe. Strasznie one długo się rozpuszczają I się zastanawiam czy czegoś w fabryce nie popierdzielili Czy któraś z Was jest w stanie mi potwierdzić że one faktycznie mają taką konsystencje ? Jak któraś wrażliwa na takie tematy to sorry
Mi ginekologa po otwarciu pudełka od razu kazała wywalić ten aplikator i aplikować luteinę wyłącznie palcem. Wiadomo przed aplikacja należy się podmyć i umyć dobrze ręce. Stosuje luteinę 7/8 miesiąc i nigdy nie miałam żadnej infekcji.Spróbuj aplikować palcem, ja miałam wrażenie, że ten aplikator mnie podrażniał i mimo, że go myłam i wyparzałam to mam wrażenie, że to on się przyczynił do infekcji