reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Mi lekarz dał 3 miesiące i inseminacja...ale minęły 3 miesiące i jakoś nie byłam gotowa na powrót do kliniki.... Po 4 zaszłam 😂, później jak już zaszłam to dałam sobie czas na drugą ciążę i wszystko poszło super 🥰 także trzymam za Ciebie kciuki 😘
Bardzo bym chciała, ale też nie chce się nastawiać. Wykonuje wszystkie zalecenia, mam nadzieję, że dadzą wymarzony efekt.

reklama
A ja już po biopsji, zrobiłam to trochę po cichu hahah😂
Ale mogę Wam już powiedzieć, że rzeczywiście mój próg bólu jest wysoki. Nie czułam kompletnie nic. A raczej czułam jakby mnie ktoś tam podrapał, co w sumie było całkiem cool.

Jestem popier😂👑

Cześć dziewczyny, nie jestem tu zapisana ale opowiem Wam w skrócie moją historię żeby Was choć trochę podbudować.
W 2017-2018 byłam tu na forum w innym wątku - o poronieniach nawykowych. Miałam za sobą jedno poronienie, dodanie przeciwciała ANA, antykoagulant. Nie mogłam zajść w ciążę na pewno 2 lata. Poznałam tu na forum dziewczynę, która w wieku 40 lat miała za sobą 5 poronień i walczyła dalej. Poszła na akupunkturę do Kasi Pokrywki we Wroclawiu, zaszła w kolejną ciążę a co najważniejsze urodziła zdrowe dziecko. Ja z polecenia po tylu cyklach nieudanych również poszłam do Kasi. Po 5 tygodniach byłam w ciąży. Teraz mam prawie 5 letniego synka :)
Kasia to cudowna kobieta, poczytajcie sobie na fb albo instagramie. Pomaga zajść w ciążę a później utrzymać wielu, na prawdę wielu. Nie wierzyłam w takie cuda ale jak widać działa!
Także głowa do góry! Będzie dobrze ❤️❤️
Gratulacje. Sorry, ale to dla mnie kolejna bajeczka typu magia odpuszczenia ;)

reklama
Cześć dziewczyny, nie jestem tu zapisana ale opowiem Wam w skrócie moją historię żeby Was choć trochę podbudować.
W 2017-2018 byłam tu na forum w innym wątku - o poronieniach nawykowych. Miałam za sobą jedno poronienie, dodanie przeciwciała ANA, antykoagulant. Nie mogłam zajść w ciążę na pewno 2 lata. Poznałam tu na forum dziewczynę, która w wieku 40 lat miała za sobą 5 poronień i walczyła dalej. Poszła na akupunkturę do Kasi Pokrywki we Wroclawiu, zaszła w kolejną ciążę a co najważniejsze urodziła zdrowe dziecko. Ja z polecenia po tylu cyklach nieudanych również poszłam do Kasi. Po 5 tygodniach byłam w ciąży. Teraz mam prawie 5 letniego synka :)
Kasia to cudowna kobieta, poczytajcie sobie na fb albo instagramie. Pomaga zajść w ciążę a później utrzymać wielu, na prawdę wielu. Nie wierzyłam w takie cuda ale jak widać działa!
Także głowa do góry! Będzie dobrze ❤️❤️
Mi jakoś 3 miesięce chodzenia na aku do LEKAREK nie pomoglo.
Bez urazy, ale jak mi ktoś wjeżdża z informacją że jest zloty środek na ciaze w dodatku nick sugerujący że to imię i nazwisko , czyli na pewno prawdziwe i legitne to odrazu czerwona lampka, i mysl że to próba reklamy usług.
No nie.

Ostatnia edycja:
Do góry