reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Mi lekarz dał 3 miesiące i inseminacja...ale minęły 3 miesiące i jakoś nie byłam gotowa na powrót do kliniki.... Po 4 zaszłam 😂, później jak już zaszłam to dałam sobie czas na drugą ciążę i wszystko poszło super 🥰 także trzymam za Ciebie kciuki 😘
Bardzo bym chciała, ale też nie chce się nastawiać. Wykonuje wszystkie zalecenia, mam nadzieję, że dadzą wymarzony efekt.

reklama
A ja już po biopsji, zrobiłam to trochę po cichu hahah😂
Ale mogę Wam już powiedzieć, że rzeczywiście mój próg bólu jest wysoki. Nie czułam kompletnie nic. A raczej czułam jakby mnie ktoś tam podrapał, co w sumie było całkiem cool.

Jestem popier😂👑

Cześć dziewczyny, nie jestem tu zapisana ale opowiem Wam w skrócie moją historię żeby Was choć trochę podbudować.
W 2017-2018 byłam tu na forum w innym wątku - o poronieniach nawykowych. Miałam za sobą jedno poronienie, dodanie przeciwciała ANA, antykoagulant. Nie mogłam zajść w ciążę na pewno 2 lata. Poznałam tu na forum dziewczynę, która w wieku 40 lat miała za sobą 5 poronień i walczyła dalej. Poszła na akupunkturę do Kasi Pokrywki we Wroclawiu, zaszła w kolejną ciążę a co najważniejsze urodziła zdrowe dziecko. Ja z polecenia po tylu cyklach nieudanych również poszłam do Kasi. Po 5 tygodniach byłam w ciąży. Teraz mam prawie 5 letniego synka :)
Kasia to cudowna kobieta, poczytajcie sobie na fb albo instagramie. Pomaga zajść w ciążę a później utrzymać wielu, na prawdę wielu. Nie wierzyłam w takie cuda ale jak widać działa!
Także głowa do góry! Będzie dobrze ❤️❤️
Gratulacje. Sorry, ale to dla mnie kolejna bajeczka typu magia odpuszczenia ;)

reklama
Cześć dziewczyny, nie jestem tu zapisana ale opowiem Wam w skrócie moją historię żeby Was choć trochę podbudować.
W 2017-2018 byłam tu na forum w innym wątku - o poronieniach nawykowych. Miałam za sobą jedno poronienie, dodanie przeciwciała ANA, antykoagulant. Nie mogłam zajść w ciążę na pewno 2 lata. Poznałam tu na forum dziewczynę, która w wieku 40 lat miała za sobą 5 poronień i walczyła dalej. Poszła na akupunkturę do Kasi Pokrywki we Wroclawiu, zaszła w kolejną ciążę a co najważniejsze urodziła zdrowe dziecko. Ja z polecenia po tylu cyklach nieudanych również poszłam do Kasi. Po 5 tygodniach byłam w ciąży. Teraz mam prawie 5 letniego synka :)
Kasia to cudowna kobieta, poczytajcie sobie na fb albo instagramie. Pomaga zajść w ciążę a później utrzymać wielu, na prawdę wielu. Nie wierzyłam w takie cuda ale jak widać działa!
Także głowa do góry! Będzie dobrze ❤️❤️
Mi jakoś 3 miesięce chodzenia na aku do LEKAREK nie pomoglo.
Bez urazy, ale jak mi ktoś wjeżdża z informacją że jest zloty środek na ciaze w dodatku nick sugerujący że to imię i nazwisko , czyli na pewno prawdziwe i legitne to odrazu czerwona lampka, i mysl że to próba reklamy usług.
No nie.

Ostatnia edycja:
Do góry