Kitsune
Moderator
Wysikałam dzisiaj prawie wszystko co miałam w domu. Zostawiłam tylko jeden Facelle na rano... Ale raczej już nie będzie potrzebnyTrzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysikałam dzisiaj prawie wszystko co miałam w domu. Zostawiłam tylko jeden Facelle na rano... Ale raczej już nie będzie potrzebnyTrzymam kciuki
Może coś z tymi pepino jest nie halo :/Wysikałam dzisiaj prawie wszystko co miałam w domu. Zostawiłam tylko jeden Facelle na rano... Ale raczej już nie będzie potrzebny
Cholera,.przykro mi.Wysikałam dzisiaj prawie wszystko co miałam w domu. Zostawiłam tylko jeden Facelle na rano... Ale raczej już nie będzie potrzebny
Facelle z dzisiaj rano i wczoraj po południu był nadal ledwo widoczny. Jakby ta dzisiejsza beta miała prawidłowy przyrost, to byłby naprawdę cudMoże coś z tymi pepino jest nie halo :/
Nawet nie wiem czy wiem, jak bardzo czekasz na ten wynik.. A my razem.z Tobą <3Facelle z dzisiaj rano i wczoraj po południu był nadal ledwo widoczny. Jakby ta dzisiejsza beta miała prawidłowy przyrost, to byłby naprawdę cud
ja też czekamKurczę serio nadal nie ma? Masakra
przytulam bardzo mocno bardzo bym chciała na żywo jestem z Tobą cała sobąFacelle z dzisiaj rano i wczoraj po południu był nadal ledwo widoczny. Jakby ta dzisiejsza beta miała prawidłowy przyrost, to byłby naprawdę cud