reklama
skye11
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny oczywiście trzymam kciuki za wszystkie oczekujące na wyniki ja dziś będę testowała wieczorem lub jutro rano (od 7 już na konferencji jestem ) ale się tak boję, od 8 cykli był tylko zawód na teście i strach podświadomie blokuje od testów w tym cyklu ) trzymajcie się i miłego dnia dla Was
amusedxxx
Fanka BB :)
Idę dzisiaj wieczorem prywatnie do nowego ginekologa, tego który w szpitalu dojrzał, że mam niejednorodne endometrium. Chciałabym spróbować stymulację + zastrzyk na pęknięcie (oczywiście z monitoringiem) i może też duphaston żeby przedłużyć tą 11 dniową fazę lutealną tylko jeszcze w międzyczasie chce zrobić te wymazy mucha, może dzisiaj uda się pobrać i wyniki pewnie za min 2 tygodnie znając Luxmed, więc pewnie rozpoczęłabym już wtedy stymulację. Myślicie że ma to sens żeby próbować ze stymulacją już w następnym cyklu, czy poczekać na wyniki wymazów i dopiero potem? ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym wszystko na raz
PS. Mąż w maju kończy kurację tamofixem, afirmuje lepsze wyniki nasienia i po cichu liczę, że w maju możemy zrobić podejście do IUI, więc fajnie byłoby w kwietniu sprawdzić jak na mnie zadziała stymulacja
PS. Mąż w maju kończy kurację tamofixem, afirmuje lepsze wyniki nasienia i po cichu liczę, że w maju możemy zrobić podejście do IUI, więc fajnie byłoby w kwietniu sprawdzić jak na mnie zadziała stymulacja
Chce_byc_mama_wielu
O boziu, jak dobrze ze urósła :* pójdziemy razem na mamusie, tylko jeszcze ja musze jutro przyrost zrobić. Bardzo się cieszę, naprawdę, przeżywałam Twój wynik jak swój:*Dramat... Wyniku dalej nie ma na portalu... Ale zadzwoniłam na infolinię i okazało się, że wynik już dawno jest 11,3 czyli przyrost ponad 83%... Więc o co chodzi z tymi testami to nie wiem
Kitsune
Moderator
No ja nie wiem co się dzieje. Dzisiaj test praktycznie biały. Ale wczoraj też były podobne, a mimo to wzrost jest. Luuuudzie, czemu ja nie kupiłam pinków...O boziu, jak dobrze ze urósła :* pójdziemy razem na mamusie, tylko jeszcze ja musze jutro przyrost zrobić. Bardzo się cieszę, naprawdę, przeżywałam Twój wynik jak swój:*
amusedxxx
ale oni sobie w kulki lecą tak czułam że przyrost będzie ok! A proga ostatecznie zrobiłaś?Dramat... Wyniku dalej nie ma na portalu... Ale zadzwoniłam na infolinię i okazało się, że wynik już dawno jest 11,3 czyli przyrost ponad 83%... Więc o co chodzi z tymi testami to nie wiem
Kitsune
Moderator
Nie zrobiłam. W ogóle nie wiem co mam robićale oni sobie w kulki lecą tak czułam że przyrost będzie ok! A proga ostatecznie zrobiłaś?
reklama
Motylkowa!
Ty nie miałaś wymaganej MUCHy przed laparo? Ja na wyniki w medi czekałam mniej niż tydzień, więc zakładałabym że pewnie uda się wszystko ogarnąć przed rozpoczęciem stymulacjiIdę dzisiaj wieczorem prywatnie do nowego ginekologa, tego który w szpitalu dojrzał, że mam niejednorodne endometrium. Chciałabym spróbować stymulację + zastrzyk na pęknięcie (oczywiście z monitoringiem) i może też duphaston żeby przedłużyć tą 11 dniową fazę lutealną tylko jeszcze w międzyczasie chce zrobić te wymazy mucha, może dzisiaj uda się pobrać i wyniki pewnie za min 2 tygodnie znając Luxmed, więc pewnie rozpoczęłabym już wtedy stymulację. Myślicie że ma to sens żeby próbować ze stymulacją już w następnym cyklu, czy poczekać na wyniki wymazów i dopiero potem? ja jestem w gorącej wodzie kąpana i chciałabym wszystko na raz