reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczynki 🥹
Teraz taki stres jak to będzie, czy beta urośnie. Ale progesteron elegancko odbił. W poniedziałek miałam 6.35 ng.

Załączniki

• Screenshot_20240320_135831_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240320_135831_Samsung Internet.jpg
    210,1 KB · Wyświetleń: 207
na ławeczkę hah,

odrazu mi się przypomniało jak kiedyś w harcerstwie na zbiórce siadaliśmy wszyscy na ławeczkach w kółeczku i zaaawsze ale to
Zawsze znalazł się kto komu odrazu kółeczko przypominało klub aa i zaczynał, cześć nazywam się XXX nie pije od 3 miesięcy 😂😂

Ktoś z Was jeszcze był harcerzem?
Kolejne high-five girl! 😂 od WGZ w 2 klasie do WDHS w liceum 😁

Pomęczę Was jeszcze trochę:* ;P
Wyników jeszcze nie ma. Ale zrobiłam pinka. I macie porównanie wczoraj z rana i dzisiaj po południu. A w ogole do.mnie teściowa może jesteś w ciąży, że Ci smalec nie smakuje ahahahah
Nie musiałam rozbierać tego pinka, bo zczajcie, że ten był bez szybki! Serio, taki kupiłam w aptece xd
Krecha ladnie ciemnieje🍀
Dziewczynki 🥹
Teraz taki stres jak to będzie, czy beta urośnie. Ale progesteron elegancko odbił. W poniedziałek miałam 6.35 ng.
Pamietaj ze progesteron jest skokowy .
Gratulacje niech pięknie rosnie🍀

na ławeczkę hah,

odrazu mi się przypomniało jak kiedyś w harcerstwie na zbiórce siadaliśmy wszyscy na ławeczkach w kółeczku i zaaawsze ale to
Zawsze znalazł się kto komu odrazu kółeczko przypominało klub aa i zaczynał, cześć nazywam się XXX nie pije od 3 miesięcy 😂😂

Ktoś z Was jeszcze był harcerzem?
Taaak, ja byłam harcerką w ZHR 😁 mam super wspomnienia ❤️

reklama
Do góry