reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Ja melduje, że u mnie też duch taki jak wczoraj na tym z dozu. Ale , że ciągle piję i latam siku, nawet w nocy parę razy to może dlatego. Nie chcę za bardzo jechać dzisiaj na betę. Boję się:/ jak nie dostanę okresu przez weekend w poniedziałek zrobię, chyba że coś wypadnie :D mimo nie pokoju mam jakiś podejrzanie dobry nastrój:D dzisiaj 11 dpo

reklama
Też nienawidzę BMW ale to dlatego że mieliśmy i zaczęło.się palić. Podczas jazdy jak byliśmy w środku...
Juz nigdy nie zaufam tej marce
Moi teściowe też mieli bmw, postawili wieczorem pod wiatą i w nocy wzniecił się pożar, który spalił całą długą na 10 m wiatę wraz z całym dobytkiem.. okazało się, że przyczyną pożaru było zwarcie instalacji w bmw, które stało kilka godzin, nawet nie było w ruchu.

Życie 🤷🏻‍♀️ Najtrudniejsze chyba jest podjęcie decyzji kiedy przestać, na ile badać itd. Cichutko liczę, że ogarnięcie nadżerki może pomóc, bo ja podstawowe badania mam wszystkie idealne, owulację itd. też 🤷🏻‍♀️. Moja lekarka mówiła, że miała takie przypadki gdzie po mrożeniu nadżerki szybciutko pojawiała się zdrowa ciąża 🙈 może u mnie tak będzie 🤷🏻‍♀️. Cicho liczę, że w przyszły wtorek ktoś doktorowi wypadnie i mnie wcisną 🙈

Moi teściowe też mieli bmw, postawili wieczorem pod wiatą i w nocy wzniecił się pożar, który spalił całą długą na 10 m wiatę wraz z całym dobytkiem.. okazało się, że przyczyną pożaru było zwarcie instalacji w bmw, które stało kilka godzin, nawet nie było w ruchu.
Przeklęte samochody 🙈 tak czułam, że przeklęte 😂

niestety nie ma możliwości sprawdzenia ich poprawnego działania. Jestem w tej sytuacji że jeżeli po udrożnieniu do 6 cykli nie będzie ciąży to znaczy że jajowody źle pracują i w grę wchodzi tylko invitro.
A szkoda… Wielka szkoda :(
Jeśli pisałaś wcześniej to przepraszam że ponawiam pytanie. Teraz jesteś na stymulacji i macie w planach IUI czy tylko same stymulacje i naturalne próby przez 6 miesięcy ?

Zapraszam Panie do zapoznania się z postem pierwszym na pierwszej stronie 🙃
Mam na imię Patrycja,mam 26 lat, jestem po jednym poronieniu była to moja pierwsza ciąża,w tym miesiącu chcemy się znów starać,zielone światło od ginekologa jest,owulacja będzie za około tydzień, chciałabym do Was dołączyć, myślę,że łatwiej z wzajemnym wsparciem przejść okres starań i ciąży.Nie do końca znam się na tym jak działają takie fora,więc jeśli coś mam jeszcze dopisać to proszę o podpowiedź :)

Mam na imię Patrycja,mam 26 lat, jestem po jednym poronieniu była to moja pierwsza ciąża,w tym miesiącu chcemy się znów starać,zielone światło od ginekologa jest,owulacja będzie za około tydzień, chciałabym do Was dołączyć, myślę,że łatwiej z wzajemnym wsparciem przejść okres starań i ciąży.Nie do końca znam się na tym jak działają takie fora,więc jeśli coś mam jeszcze dopisać to proszę o podpowiedź :)
Hej 🙂 rozgość się i podaj termin planowanego testowania 🙂

reklama
Do góry