reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Mam chwilę, to opowiem Wam historię mojego obecnego cyklu - wspominałam Wam, że z uwagi na nadmiar pracy i wyjazdy, nie mieliśmy możliwości ogarnąć ani iui ani stymulacji pod ivf. Wyszło więc na to, że wszedł sam letrozol 3-7dc. 9dc, będąc już na wyjeździe, poszłam na monitoring do przypadkowego lekarza i okazało się, że w prawym jajniku jest ładne ciałko żółte (22mm), w lewym też coś podobnego do ciałka żółtego + jeszcze (schowany wcześniej) pęcherzyk 21mm + płyn w zatoce 🤯
Co więcej - lekarz zalecił mi zrobić proga i wyszło na to, że 10dc miałam wynik niemal 28ng/ml :o

Tak więc wygląda na to, że mój organizm zareagował lepiej, niż przy większej stymulacji w cyklu wcześniejszym 🤷‍♀️ Planu turystyki prokreacyjnej nie udało się zrealizować, ale seks był w 7dc, więc jakieś nikłe szanse powodzenia są.

@fckathy zapisz mnie proszę na testowanie na 26.03 - bo aktualnie udzielam się tu na nielegalu ;)

Co sądzicie o tych wynikach badań?

Załączniki

• IMG_2329.jpeg
    IMG_2329.jpeg
    43,8 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_2328.jpeg
    IMG_2328.jpeg
    52,2 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_2330.jpeg
    IMG_2330.jpeg
    36,5 KB · Wyświetleń: 98
  • IMG_2327.jpeg
    IMG_2327.jpeg
    85,8 KB · Wyświetleń: 98
Mam chwilę, to opowiem Wam historię mojego obecnego cyklu - wspominałam Wam, że z uwagi na nadmiar pracy i wyjazdy, nie mieliśmy możliwości ogarnąć ani iui ani stymulacji pod ivf. Wyszło więc na to, że wszedł sam letrozol 3-7dc. 9dc, będąc już na wyjeździe, poszłam na monitoring do przypadkowego lekarza i okazało się, że w prawym jajniku jest ładne ciałko żółte (22mm), w lewym też coś podobnego do ciałka żółtego + jeszcze (schowany wcześniej) pęcherzyk 21mm + płyn w zatoce 🤯
Co więcej - lekarz zalecił mi zrobić proga i wyszło na to, że 10dc miałam wynik niemal 28ng/ml :o

Tak więc wygląda na to, że mój organizm zareagował lepiej, niż przy większej stymulacji w cyklu wcześniejszym 🤷‍♀️ Planu turystyki prokreacyjnej nie udało się zrealizować, ale seks był w 7dc, więc jakieś nikłe szanse powodzenia są.

@fckathy zapisz mnie proszę na testowanie na 26.03 - bo aktualnie udzielam się tu na nielegalu ;)
Oooo wow 😱 w 9dc już po owu z dwóch jajników 😁
Jak seks w 7dc, to chyba wręcz idealnie, bo owu pewnie 8dc 😁
Ale ten prog 😮 miażdży! Ciałka zolte ostro się wzięły do roboty 😁

reklama
Do góry