Mikimka
Fanka BB :)
a kwas foliowy? Anty tpo? Wit b12?TSH i ft3 imo bardzo okej. Na FT4 się nie znam nic a nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a kwas foliowy? Anty tpo? Wit b12?TSH i ft3 imo bardzo okej. Na FT4 się nie znam nic a nic
Mi lekarz powiedział, że ciut wyższa glukoza u mnie (95,7) jest troszkę za wysoka i dobrze by ją było trochę zbić.Co sądzicie o tych wynikach badań?
to te za piątaka z Rossmanna?Jezu dziewczyny, te testy to faktycznie ktoś nienormalny chyba stworzył
Za piątaka za dwie sztuki. Ale nie z Rossmanna tylko z Auchan ;Pto te za piątaka z Rossmanna?
b12 zdecydowanie za niskie - podnieś do co najmniej 600Co sądzicie o tych wynikach badań?
A, sorki. To poprawię, żeby nie wprowadzać w błąd czytających czyli generalnie nie ma co kupowaćZa piątaka za dwie sztuki. Ale nie z Rossmanna tylko z Auchan ;P
dziękuje, a co sprawdzić w kierunku jeszcze glukozy? Jak ta glukozę zbić?b12 zdecydowanie za niskie - podnieś do co najmniej 600
Glukoza u osoby bez cukrzycy na czczo nie powinna nigdy przekraczać 90
Kwas foliowy moim zdaniem mega niski (czy bierzesz metylowaną formę na pewno?)
Homocysteina super
na reszcie się nie znam + ja tez nie jestem lekarzem pamiętaj
a jak się odżywiasz? Czy jesz wytrawne śniadania? Czy pijesz do posiłków? Czy masz jakiekolwiek napoje z cukrem w diecie?dziękuje, a co sprawdzić w kierunku jeszcze glukozy? Jak ta glukozę zbić?
ogólnie to nie jadam śniadań, pierwszy posiłek jem o 12-13 obiad np. Gulasz z kaszą, makaron z kurczakiem, później pół batonika kinder country ( staram sie nie jeść słodyczy, ale czasem muszę bo bardzo mnie ciągnie)a jak się odżywiasz? Czy jesz wytrawne śniadania? Czy pijesz do posiłków? Czy masz jakiekolwiek napoje z cukrem w diecie?