reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Niestety w pracy nie mam opcji dzisiaj robić innych rzeczy. Jest za dużo pracy. Trudno, mam nadzieję że nic się nie stanie 🙄🙄
staraj się oszczędzać:) myślę że jak będziesz uważać nic się nie stanie:) zarodeczek jest chroniony w milusiej wyściółce z macicy😅
Normalnie my testujemy szybko i szybko wiemy o ciąży, ale są dziewczyny, którym okres spóźnia się tydzień i dopiero robią test, a do tego czasu nie uważają na siebie…
Także spokojnie:)

reklama
Niestety w pracy nie mam opcji dzisiaj robić innych rzeczy. Jest za dużo pracy. Trudno, mam nadzieję że nic się nie stanie 🙄🙄
Ja wiem że lepiej by było dla Twojej głowy żebyś nie dźwigała. Ale tak logicznie to na tym etapie nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w środku. Tak uważam. I uważam że lepiej będzie jak nie będziesz się tym zamartwiać.

Jeżu dziewczyny, czy Wy tez zwracacie uwagę na to jakie tu dziewczyny zdjecia nieraz na forum wrzucają 😂😂😂 raz na jakiś czas zdjęcie podpaski, teraz się pojawiło zdjęcie dziecka z wciśniętym kciukiem w twarz 😂😂😂 czy to jest normalne?? Bo dla mnie beka straszna, nie rozumiem tego. Czy to naprawdę nie da się inaczej 😂😂😂
widziałam..👀 😂😅🤦🏽‍♀️🙈

A u mnie dziś 11/12 dpo, fazę lutelaną mam 13 dniową, na teście standardowo: biel wizira, a barwa moczu była ciemna jak piwo, wiec chyba zagęszczenie dobre 😂 Czy jest sens robić jutro test czy odpuścić? Zaznaczę tylko, ze temperaturę mam nadal wysoka, kiedy w ogóle powinna mi spaść?
u mnie spada zazwyczaj dzień przed okresem

Znowu ja i mój spam. Coś jest na rzeczy. To płytkowe doz. Na żywo ładna różowa kreseczka.

Załączniki

• 20240319_131829.jpg
    20240319_131829.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 184
A u mnie dziś 11/12 dpo, fazę lutelaną mam 13 dniową, na teście standardowo: biel wizira, a barwa moczu była ciemna jak piwo, wiec chyba zagęszczenie dobre 😂 Czy jest sens robić jutro test czy odpuścić? Zaznaczę tylko, ze temperaturę mam nadal wysoka, kiedy w ogóle powinna mi spaść?
mi dzień przed lub w dniu krwawienia dopiero:)

reklama
Do góry