reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Najwyżej na kontroli rzuce im teczką z moimi wynikami badań 😂 Przez lata tyle się tego nazbierało, lekarzy, wizyt, zaleceń że raczej nikt nie uszedłby bez jakiejś rysy na psychice.. Jeśli nie dostane zwolnienia po punkcji to będę czatowała na psychiatrę
Wlasnie mi się wydaje, że w razie kontroli cala dokumentacja medyczna związana że staraniami to też jest jakiś dowód. Ja dostałam zapis o wskazanym l4 i konsultacji psychiatrycznej - może udało by Ci się też taki załatwić na jakiejś konsultacji lub dokumencie?

Kto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa...🙈🙈 Jak teraz żyć
to szybko do apteki Panią zapraszam 🤪 sprawdzałam, czy na lisku są, ale nie ma ;( ale za to jest takie coś do mierzenia stężenia witaminy D w domu z krwi. Czy któraś testowała kiedyś 😂

to szybko do apteki Panią zapraszam 🤪 sprawdzałam, czy na lisku są, ale nie ma ;( ale za to jest takie coś do mierzenia stężenia witaminy D w domu z krwi. Czy któraś testowała kiedyś 😂
Na lisku od czasu do czasu wskakują pinki strumieniowe po 5,99, ale są tylko chwilę i zaraz wykupione 😁😁 Już nie mam jak sikać dzisiaj, bo właśnie zbieram się do pracy. Ale pewnie po drodze kupię w aptece ze 2 testy na jutro... 😅😅

Laski, pytanie totalnie z czapy. Właśnie idę do pracy, pracuję w handlu a dodatkowo dzisiaj jest dostawą więc wiadomo - dźwiganie i chodzenie po drabinach. Powiedzcie mi, czy mogę się powołać na pozytywną betę żebym nie musiała tego robić póki nie mam zaświadczenia od lekarza? Tak się boje że coś się może stać, a lekarz dopiero jutro

reklama
Dziewczyny, bo rozpoczęłam przedowulacyjne testowanie i pytanie - czy jest się co przejmować tą kreska na niebieskim? 😱 Nie miałam jej w zeszłym cyklu ani razy i zastanawiam się co to jest/za długo moczę/za głęboko zanurzam/etc.

Załączniki

• 20240319_105723.jpg
    20240319_105723.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 83
Do góry