Kitsune
Moderator
Kto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa... Jak teraz żyćKto jest naiwny? I kupił 30 testów premom na maraton testowania jaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa... Jak teraz żyćKto jest naiwny? I kupił 30 testów premom na maraton testowania jaaaa
Wlasnie mi się wydaje, że w razie kontroli cala dokumentacja medyczna związana że staraniami to też jest jakiś dowód. Ja dostałam zapis o wskazanym l4 i konsultacji psychiatrycznej - może udało by Ci się też taki załatwić na jakiejś konsultacji lub dokumencie?Najwyżej na kontroli rzuce im teczką z moimi wynikami badań Przez lata tyle się tego nazbierało, lekarzy, wizyt, zaleceń że raczej nikt nie uszedłby bez jakiejś rysy na psychice.. Jeśli nie dostane zwolnienia po punkcji to będę czatowała na psychiatrę
to szybko do apteki Panią zapraszam sprawdzałam, czy na lisku są, ale nie ma ;( ale za to jest takie coś do mierzenia stężenia witaminy D w domu z krwi. Czy któraś testowała kiedyśKto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa... Jak teraz żyć
Na lisku od czasu do czasu wskakują pinki strumieniowe po 5,99, ale są tylko chwilę i zaraz wykupione Już nie mam jak sikać dzisiaj, bo właśnie zbieram się do pracy. Ale pewnie po drodze kupię w aptece ze 2 testy na jutro...to szybko do apteki Panią zapraszam sprawdzałam, czy na lisku są, ale nie ma ;( ale za to jest takie coś do mierzenia stężenia witaminy D w domu z krwi. Czy któraś testowała kiedyś
Myślę, że to jakieś fajki xdDo poniedziałku? Jak dziś dopiero wtorek, a Ty widzisz duszki sikaj dalej jutro i czekamy na fotki
Ja też xd a miałam 25 testow xd tak. TakKto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa... Jak teraz żyć
Ja miałam 24 łącznie z tymi 4 dokupionym w niedzielęMyślę, że to jakieś fajki xd
Ja też xd a miałam 25 testow xd tak. Tak
Natychmiast uzupelnij conajmniej dwaKto właśnie wysikał ostatni test jaki miał w domu? Jaaaa... Jak teraz żyć
Dobrze, że apteka koło pracyNatychmiast uzupelnij conajmniej dwa