reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
@Kasienkaol chyba mialas wczoraj rację, ja już myślałam że przegapiłam owu, a kreska sprzed chwili dużo mocniejsza niż wczoraj. A do 17:00, kiedy robiłam ostatnimi dniami testy, to jeszcze daleko :D

Załączniki

• 20240319_090300.jpg
    20240319_090300.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 86
@Kasienkaol chyba mialas wczoraj rację, ja już myślałam że przegapiłam owu, a kreska sprzed chwili dużo mocniejsza niż wczoraj. A do 17:00, kiedy robiłam ostatnimi dniami testy, to jeszcze daleko :D
:) wydaje mi się że dziś popołudniu lub wieczorem będzie już peak, najpóźniej rano, tak myślę, więc działaj i trzonuj:)

Jeju dziewczyny, trochę mnie przeraziłyście tymi kontrolami podczas zwolnień od psychiatry, raczej panuje przekonanie że takie zwolnienie jest bezpieczne i nie ma kontroli.. sama miałam niedługo iść bo już mam dosyć nerwów w pracy i stresu o wolne za każdym razem kiedy mam wizytę. Z kliniki nie dostane zwolnienia na czas stymulacji a tych wizyt trochę teraz będę miała.. W ogóle miałam się wybrać już kiedyś do takiej, podobno dobrej Pani dr żeby się wygadać i oczyścić głowę bo już za dużo tego mi się zbiera ale za każdym razem wizytę odmawiałam, jak zbliżał się termin to twierdziłam że wyszłam z dołka i sobie radze 🤦‍♀️

:) wydaje mi się że dziś popołudniu lub wieczorem będzie już peak, najpóźniej rano, tak myślę, więc działaj i trzonuj:)
Super, dziękuję Wam dziewczyny za instrukcje odnośnie zmiany testów owulacyjnych, bo serio byłam pewna że albo jestem po albo cykl jest bezowulacyjny. Pewnie już bym odpuściła trzonowanie, a tu się okazało, że po prostu testy były uszkodzone.

Jeju dziewczyny, trochę mnie przeraziłyście tymi kontrolami podczas zwolnień od psychiatry, raczej panuje przekonanie że takie zwolnienie jest bezpieczne i nie ma kontroli.. sama miałam niedługo iść bo już mam dosyć nerwów w pracy i stresu o wolne za każdym razem kiedy mam wizytę. Z kliniki nie dostane zwolnienia na czas stymulacji a tych wizyt trochę teraz będę miała.. W ogóle miałam się wybrać już kiedyś do takiej, podobno dobrej Pani dr żeby się wygadać i oczyścić głowę bo już za dużo tego mi się zbiera ale za każdym razem wizytę odmawiałam, jak zbliżał się termin to twierdziłam że wyszłam z dołka i sobie radze 🤦‍♀️
Ja też tak myślałam. Do tej pory tak myślę w sumie. Że jest lepiej jak było, bo przecież już odsunęli od nas kierownika, który był przyczyną stresu. Niestety głowa sama nie wraca do stanu przed, a w środku człowiek się nie zresetował. Ja idąc do lekarza nie prosiłam o l4. A dostałam takie zalecenie od dwóch niezależnych. Moja Pani doktor od niepłodności powiedziala, że muszę oderwać głowę od pracy i zresetować się. Zająć się relaksem, odpoczynkiem, wysypianiem się. Do tej pory wszystko co zalecała miało swoje pozytywne skutki, więc tu też jej zawierzyłam, mimo swooich wątpliwości, bo przecież już mi jest lepiej jak było.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też tak myślałam. Do tej pory tak myślę w sumie. Że jest lepiej jak było, bo przecież już odsunęli od nas kierownika, który był przyczyną stresu. Niestety głowa sama nie wraca do stanu przed, a w środku człowiek się nie zresetował. Ja idąc do lekarza nie prosiłam o l4. A dostałam takie zalecenie od dwóch niezależnych. Moja Pani doktor od niepłodności powiedziala, że muszę zresetować głowę od pracy i zresetować się. Zająć się relaksem, odpoczynkiem, wysypianiem się. Do tej pory wszystko co zalecała miało swoje pozytywne skutki, więc tu też jej zawierzyłam, mimo swooich wątpliwości, bo przecież już mi jest lepiej jak było.
Chcesz hit ? Mój mąż od kilku miesięcy prowadzi własną firmę, od 1,5 roku nie pracuje w naszym poprzednim zakładzie pracy, Ja jestem aktualnie na wychowawczym...czyli od grudnia 2021 tam nie chodzę... I nadal szefowe śnią mi się po nocach i jest mi niedobrze jak jedziemy tą samą trasą do znajomej 🙈

Do góry