K448
Fanka BB :)
Nie mierzyłam :/Nie mierzyłaś temperatury?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mierzyłam :/Nie mierzyłaś temperatury?
Ja miałam sono hsg z pianką, ale w gabinecie u gina. W razie czego łyknęłam przeciwbólówki. Mnie w ogóle nie bolało podczas badania ( oba jajowody drożne ) , czułam jedynie takie rozpieranie troszkę wewnątrz, bardziej nieprzyjemne było dla mnie włożenie wziernikaale to dosłownie moment- wszystko do przeżycia, wspominam na luzie. Po badaniu wstałam z fotela jak gdyby nic i dyskutowałam jeszcze chwilę z ginem, po czym od razu pojechałam do domu. Nie martw się na zapas- ja też się szykowałam na niewiadomo jakie katusze, a było lajtowo- trzymam kciuki, że i u Ciebie tak będzieA ja mam jeszcze pytanie co do HSG, bo chyba jak nie czytałam aż tak o tym, to głowa była zdrowsza Czy jak miałyście robioną drożność, to brałyście przed jakieś leki przeciwbólowe? Bo widzę, że bardzo dużo osób to doradza, aż nie wiem czego się spodziewać.
Czy długo się po tym zostaje w szpitalu, bo niby zabieg 15 minut, a mam zabrać od piżamy, po kapcie i szlafrok ze sobą.
Będę wdzięczna jak się podzielicie swoim doświadczeniem
U mnie testy musiały wyłapać poniżej 5, bo test robiłam w jeden dzień rano, wyszedł duszek ledwo przebijał. Na drugi dzień rano pojechałam na betę i wynosiła 5,7 i później ładnie rosła aż się za jakiś czas popsuły przyrosty.Dzięki dziewczyny. Nie nastawiam się na nic, plamienia niestety są więc wszystko się wyjaśni jutro rano. Albo test będzie ciemniejszy albo nie. Jeśli nie - to oznacza że czekam na okres Natomiast zastanawia mnie jaką betę te testy musiały wyłapać, że już wczoraj wychodziły pozytywne...
Trzymam kciuki za wzrost!
Trzymam kciuki żeby to był dobrego począteki ładnie rosła!
@annn1 A co wczoraj było u gin? Nie wiem czy nie pisałaś, czy przegapiłam?
w rodzinie mojego nie męża jest w sumie to jego bratowa.Na kontroli domowej z tego co kiedyś czytałam sprawdzają czy masz leki, czy pijesz czy stosujesz się generalnie do zaleceń. Czy np w trakcie załamania nerwowego zastaną jakaś domówkę u cb w domu Nie sprawdzą stanu zdrowia, bo to podobno nie lekarz jeździ tylko urzędnicy. Do oceny zdrowia wzywają na komisje i tam jest lekarz ale nie koniecznie psychiatra. I to jest zwykła rozmowa o tym co ci jest, o leczeniu, co bierzesz jak się czujesz po lekach, czy widzisz poprawę, itd. Generalnie uważam że nie ma czego się bać jeśli się nie wyłudzilo L4. Zdrowie psychiczne jest cięższe do oceny niż złamana noga czy coś innego namacalnego.