reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Hej, sorki za wbicie.
Robiłaś też progesteron? Jeśli miałby to być biochem to prog będzie niski (i wtedy szkoda się kłuć💉) przy takiej kresce na teście. Jeśli wysoki to jest szansa że będzie ok. Sama jestem właśnie po tym "wydarzeniu".
Nie robiłam. Z tych nerwów nawet nie pomyślałam o tym.

Brzuch boli jak na @, za chwilę będę robić następny test i pomyślę co zrobić... Bo jak mam dostać okres a będę na heparynie + acardzie to boję się że będzie ze mnie lecieć jak z kranu. Nawet bez tego mam bardzo obfite okresy, a muszę jakoś w pracy funkcjonować :/

reklama
Dziewczyny, żeby zająć czymś głowę. Bo 90% myślenia to tak : od okresu do owu to testy owu plus żeby seks się odbył, potem czy się udało, doszukiwanie się objawowo ciąży/pms, potem maraton testowania, zawód itp.

Zapisałam się właśnie na prawko:D jakby się udało ruszyć, to może wyrobie się na urodziny męża pod koniec czerwca :D
Nie krytykujcie za to, że jestem taka stara, dzieciata i bez prawka :D

Ja też nie mam prawka 😀
Co prawda zaczęłam, ale na pierwszych jazdach po 3 minutach zamieniłam auto szkoły na karetkę 🙈 Gość wymusił pierwszeństwo i w nas uderzył. Niby wyjeździłam potem resztę godzin, ale mam w sobie taki lęk, że jak z kimś jadę autem to wciskam nogą niewidzialny hamulec bo się boję, że kierowca nie zdąży wyhamować czy coś, taki odruch bezwarunkowy 🤦
Aczkolwiek ciągle liczę na to, że w końcu się przełamię i podejdę kiedyś do egzaminu 🙃

No to ja Ci powiem, że w tym cyklu nie miałam swojego śluzu przedokresowego, nie miałam takiego wnerwia przedokresowego. Gdyby nie te moje bóle w podbrzusze, delikatne skurcze macicy, i mega mrowienie cyców i ta moja migrena, wyjątkowo m9cna od dnia owu już bym się nastawiała, że 12dpo wyjdzie kreska. A kreska 9 dpo by już wyszła? Chyba nie...
Zrób teścik 😉 jak te objawy to zagnieżdżenie, to mogłoby coś wyjść.

Hej, sorki za wbicie.
Robiłaś też progesteron? Jeśli miałby to być biochem to prog będzie niski (i wtedy szkoda się kłuć💉) przy takiej kresce na teście. Jeśli wysoki to jest szansa że będzie ok. Sama jestem właśnie po tym "wydarzeniu".

Nie robiłam. Z tych nerwów nawet nie pomyślałam o tym.

Brzuch boli jak na @, za chwilę będę robić następny test i pomyślę co zrobić... Bo jak mam dostać okres a będę na heparynie + acardzie to boję się że będzie ze mnie lecieć jak z kranu. Nawet bez tego mam bardzo obfite okresy, a muszę jakoś w pracy funkcjonować :/
Niestety zgodzę się z @Serio. I dodatkowo piszesz, że masz sama z siebie obfite okresy. Jeżeli zaczynasz plamić/krawić (oczywiście Ci tego nie życzę) może też to być CP. One lubią podkrwawiac i plamić. Moja ginekolog mocno mnie na to uczulała właśnie ze względu na moje tendencje do obfitych krwawień. W takiej sytuacji może być zagrożone Twoje życie.

Niestety zgodzę się z @Serio. I dodatkowo piszesz, że masz sama z siebie obfite okresy. Jeżeli zaczynasz plamić/krawić (oczywiście Ci tego nie życzę) może też to być CP. One lubią podkrwawiac i plamić. Moja ginekolog mocno mnie na to uczulała właśnie ze względu na moje tendencje do obfitych krwawień. W takiej sytuacji może być zagrożone Twoje życie.
Dlatego poczekam. Jeśli ma coś być to jeden czy dwa dni nic nie zmienią, a jeśli nie ma być nic to niech natura sama zadziała.

U mnie dzisiaj taka sytuacja 🤔 na moje oko coś się tam kluje
Ciężko zrobić zdjęcie, bo mam zawalony telefon i mi zjeżdża z jakości 🤦🏻‍♀️ ale fajny cienik

Załączniki

• IMG_20240318_084223.jpg
    IMG_20240318_084223.jpg
    127,6 KB · Wyświetleń: 170
  • IMG_20240318_084129.jpg
    IMG_20240318_084129.jpg
    181,6 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Do góry