reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

To ja właśnie mam typowo płodny przezroczysty. Już sobie dopowiadam, że może coś będzie z tego cyklu bo przy ciąży 3 miesiące temu miałam cały czas taki śluz. Ale na jakiekolwiek omdomysly to chyba za wcześnie. Zostaje czekanie do 14dpo
Ja mam żółty, rozciągliwy i jest go sporo, inaczej niż zwykle i oczywiście też już milion myśli w głowie 🫠🫠

reklama
I takie mądre podejście to ja szanuję!😃 będę trzymała za Ciebie kciuki w piątek, aczkolwiek wiem, że dasz radę💁‍♀️, bo my kreskowiczki jesteśmy silnymi babkami😎

Co do zastrzyków - ok, przywykłam, chociaż te z heparyny są dla mnie gorsze, bolą trochę + siniaki😐 ale wszystko do wytrzymania.

W ogóle to chyba wywołałaś u mnie objawy🙈, zaczęły mnie dzisiaj w pracy porządnie boleć jajniki , szczególnie prawy, podbrzusze, nie wiem co się w nich dzieje, dodatkowo na papierze zauważyłam (co prawda śladową ilość ) płodny śluz, jestem w 8dc😱😁a dzisiaj wieczorem znowu zastrzyk, więc kolejna dawka na wzrost. Normalnie bez stymulacji owulka u mnie 15, 16 dc I śluz 2 albo 1 dzień przed owulką.

Ogarnęłam na jutro wolne i jadę na USG, zobaczyć co się wyprawia, obstawiam wzrost pęcherzyka/pęcherzyków - owulak blady jak ściana ( zrobię jeszcze wieczorem), więc dziwna sprawa. W niedzielę, swoją drogą jestem umówiona ze swoim lekarzem, ale myślę, że ta wizyta na jutro jest też na cito potrzebna😅 to mój pierwszy taki cykl I muszę tego przypilnować.
Haha sorki 🙈 to daj jutro znać koniecznie co tam się dzieje w jajnikach 🤞🏻

Tak a propos śluzu to ja w ta owulacje miałam bardzo skąpe cokolwiek, a teraz od owulacji to majtki czyściutkie, nic zupełnie nie leci, a jak sprawdzam palcem to taki kremowy. Pije 3 litry wody dziennie, wiec nie wiem, czemu tak, ale u mnie to mega różnie z tymi śluzami bywa.

Mam dzisiejsze wyniki 🥹

Załączniki

• IMG_20240313_182255.jpg
    IMG_20240313_182255.jpg
    95,9 KB · Wyświetleń: 213
reklama
Do góry