Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Extra, gratuluję z całego sercaMam dzisiejsze wyniki
A ja nasikałam znowu... I mąż znowu widział ducha, a ja nie widzę nic...Ja najchętniej już bym sikała na testy, chociaż wiem że nie ma to sensu bo i tak będą teraz wychodzić fałszywe ale paczka testów już czeka
Mojego byłego szwagierka tak ma I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.Słyszałyście kiedyś o tym, że czasem jest tak, że kobieta może urodzić tylko synów? I np. Córkę poroniła i na odwrót. Kiedyś o tym słyszałam ciekawe jak to jest
Gratulacje, trzymam kciuki o spokojna ciążęMam dzisiejsze wyniki
U nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,Mojego byłego szwagierka tak ma I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.
U mojego męża za to w rodzinie jest tak, że w ogóle "nie robią się" chłopcy Ma już 3 córki i 3 moje poronione ciąże z nim to też były dziewczynki Jego siostra i brat też mają po 2 córki.
* z nim, czyli licząc z moim mężem to ma 3synowU nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,
babcia ma dwóch synów, wujek ma 3corki, kuzynka była w ciąży z dziewczynką i poroniła, później znów zaszła i urodziła dziewczynkę.
Od strony męża, babcia miała tylko córkę, jej córka to jego mama, z moim mężem ma trzech synów.
Z czego jego brat ma córkę.
nie zbadałam co miałam w pierwszym poronieniu, ale w drugim poronieniu 13tc dziewczynka i po zbadaniu jej się okazało, że była zdrowa.
To może jest coś na rzeczy tylko beta jest jeszcze niska, plus jak sikasz w ciągu dnia to też mocz nie jest skoncentrowany jak po nocy.A ja nasikałam znowu... I mąż znowu widział ducha, a ja nie widzę nic...
No wiadomo. Jutro rano zobaczymy. A potem pojutrze i jeszcze w sobotę... I tak aż do okresu, czyli już nie za długoTo może jest coś na rzeczy tylko beta jest jeszcze niska, plus jak sikasz w ciągu dnia to też mocz nie jest skoncentrowany jak po nocy.