reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
U mnie sił brak. Osłabiona jestem, znowu gardło dokucza. Tak czytam co słychać.
U nas też był plan na trójkę dzieci. Po 5 latach jedno.
Ale z jakim dreszczykiem czytałam i czekałam na wynik bety @K1991 super niech dalej rośnie 🥳

Słyszałyście kiedyś o tym, że czasem jest tak, że kobieta może urodzić tylko synów? I np. Córkę poroniła i na odwrót. Kiedyś o tym słyszałam 😅 ciekawe jak to jest
Mojego byłego szwagierka tak ma ;) I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.

U mojego męża za to w rodzinie jest tak, że w ogóle "nie robią się" chłopcy ;) Ma już 3 córki i 3 moje poronione ciąże z nim to też były dziewczynki ;) Jego siostra i brat też mają po 2 córki.

Mojego byłego szwagierka tak ma ;) I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.

U mojego męża za to w rodzinie jest tak, że w ogóle "nie robią się" chłopcy ;) Ma już 3 córki i 3 moje poronione ciąże z nim to też były dziewczynki ;) Jego siostra i brat też mają po 2 córki.
U nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,
babcia ma dwóch synów, wujek ma 3corki, kuzynka była w ciąży z dziewczynką i poroniła, później znów zaszła i urodziła dziewczynkę.

Od strony męża, babcia miała tylko córkę, jej córka to jego mama, z moim mężem ma trzech synów.

Z czego jego brat ma córkę.

nie zbadałam co miałam w pierwszym poronieniu, ale w drugim poronieniu 13tc dziewczynka i po zbadaniu jej się okazało, że była zdrowa.

U nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,
babcia ma dwóch synów, wujek ma 3corki, kuzynka była w ciąży z dziewczynką i poroniła, później znów zaszła i urodziła dziewczynkę.

Od strony męża, babcia miała tylko córkę, jej córka to jego mama, z moim mężem ma trzech synów.

Z czego jego brat ma córkę.

nie zbadałam co miałam w pierwszym poronieniu, ale w drugim poronieniu 13tc dziewczynka i po zbadaniu jej się okazało, że była zdrowa.
* z nim, czyli licząc z moim mężem to ma 3synow 😅

reklama
Do góry