reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
U mnie sił brak. Osłabiona jestem, znowu gardło dokucza. Tak czytam co słychać.
U nas też był plan na trójkę dzieci. Po 5 latach jedno.
Ale z jakim dreszczykiem czytałam i czekałam na wynik bety @K1991 super niech dalej rośnie 🥳

Słyszałyście kiedyś o tym, że czasem jest tak, że kobieta może urodzić tylko synów? I np. Córkę poroniła i na odwrót. Kiedyś o tym słyszałam 😅 ciekawe jak to jest
Mojego byłego szwagierka tak ma ;) I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.

U mojego męża za to w rodzinie jest tak, że w ogóle "nie robią się" chłopcy ;) Ma już 3 córki i 3 moje poronione ciąże z nim to też były dziewczynki ;) Jego siostra i brat też mają po 2 córki.

Mojego byłego szwagierka tak ma ;) I jej matka i babka też. W rodzinie same dziewczyny. Ona poroniła już raz chłopca (pod koniec ciąży w ogóle - łożysko się nagle odkleiło i nie zdążyli uratować) i jej matka poroniła 3 chłopaków, a dwie dziewczyny urodziła bez problemu.

U mojego męża za to w rodzinie jest tak, że w ogóle "nie robią się" chłopcy ;) Ma już 3 córki i 3 moje poronione ciąże z nim to też były dziewczynki ;) Jego siostra i brat też mają po 2 córki.
U nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,
babcia ma dwóch synów, wujek ma 3corki, kuzynka była w ciąży z dziewczynką i poroniła, później znów zaszła i urodziła dziewczynkę.

Od strony męża, babcia miała tylko córkę, jej córka to jego mama, z moim mężem ma trzech synów.

Z czego jego brat ma córkę.

nie zbadałam co miałam w pierwszym poronieniu, ale w drugim poronieniu 13tc dziewczynka i po zbadaniu jej się okazało, że była zdrowa.

U nas w rodzinie to różnie, ja mam siostrę i ma dwie córki, brata który ma syna,
babcia ma dwóch synów, wujek ma 3corki, kuzynka była w ciąży z dziewczynką i poroniła, później znów zaszła i urodziła dziewczynkę.

Od strony męża, babcia miała tylko córkę, jej córka to jego mama, z moim mężem ma trzech synów.

Z czego jego brat ma córkę.

nie zbadałam co miałam w pierwszym poronieniu, ale w drugim poronieniu 13tc dziewczynka i po zbadaniu jej się okazało, że była zdrowa.
* z nim, czyli licząc z moim mężem to ma 3synow 😅

reklama
Do góry