A
Agutek
Gość
dzien dobry w srode
tez mam smoczki aventu i ona sa identyczne z jednej i z drugiej strony, tylko niektore egzemplarze maja profilowana tarczke i wtedy ma na nosie ja
gratuluje Szymkowi samodzielnego chodzenia :-)
jestes na wychowawczym?
hehe
roksi znam ten bol...niestety tak potrwa nawet dobrych kilka dni po chorobie, ale dla pocieszenia dodam, ze w koncu przejdzie
jesli chodzi jeszcze o smoczki i wkladanie dolu tarczki do buzi, to musze wam powiedziec, ze moj brat tak uzywal smoczkow, a nawet wkladal dwa na raz do buzi a trzeci trzymal w rece nie ma zadnych wad wymowy teraz ;-)
DLatego teraz kupuję smoczki aventu sensitive (one mają jednakowe obie strony (takie wklęśnięte).
A u nas ... Szymek chodzi SAM :-) Ale jaja Tylko biegania na maksa więcej ale fajnie jest. Jak wrzucę na chomika filmik to wstawię na zamkniętym (jeszcze nie wie czy coś wyszło ;-))
tez mam smoczki aventu i ona sa identyczne z jednej i z drugiej strony, tylko niektore egzemplarze maja profilowana tarczke i wtedy ma na nosie ja
gratuluje Szymkowi samodzielnego chodzenia :-)
A ja ? nudzi mi sie bo cały czas mam ferie,a chciałabym coś porobić...
jestes na wychowawczym?
Madzikm, ja też nie czytam BB przez cały dzień (syn nie daje), a potem nadrabiam zaległości i chce jak najszybciej wszystko przeczytać, więc czytałam Twojego posta "ale jesteście podłe" i myslę sobie dlaczego? Dopiero za drugim podejściem doczytałam płodne
hehe
moja córka histeryzuje jak zbliżamy się do niej myśli że chcemy jej dać lekarstwo
roksi znam ten bol...niestety tak potrwa nawet dobrych kilka dni po chorobie, ale dla pocieszenia dodam, ze w koncu przejdzie
jesli chodzi jeszcze o smoczki i wkladanie dolu tarczki do buzi, to musze wam powiedziec, ze moj brat tak uzywal smoczkow, a nawet wkladal dwa na raz do buzi a trzeci trzymal w rece nie ma zadnych wad wymowy teraz ;-)