reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mama Niki ogromne gratulację i życzę wszystkiego co najlepsze dla całej rodzinki:-)
Filipek radzi sobie w przedszkolu świetnie:tak: czasami jeszcze troszkę popłakuje jak wychodzę ,ale szybko zapomina i się zabawia.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUSIĘ;-)

reklama
Cześć majoweczki wpadłam do was się pochwalić że Kamilek będzie miał rodzeństwo. Niestety ale bardzo źle się czuje mam straszne mdłości brak apetytu do tego miałam zapalenie tchawicy i oskrzeli musiałam brać antybiotyki, teraz troche jestem niespokojna czy z dzidzią wszystko będzie dobrze bo to pierwszy trymestr :( .
Niedlugo mam wizytę kontrolną to myśle że ginkolog mi coś powie.
MamaNiki gratuluję syneczka :)

Pozdrawiam was serdecznie :)

Zaglądam i co??? Same dobre wieści.
Ewelinko gratuluje synusia. Fajnie,ze będziecie mieć parkę. Trzymam kciuki za całą twoja rodzinkę;-)
M@adziu wspaniała nowina! Szkoda tylko,że ciążowe dolegliwości są tak uporczywe:-(.Mam nadzieje,że wkrótce poczujesz się lepiej czego z całego serca ci życzę.
Kasiu chyba przeoczyłam to przedszkole Filipa:zawstydzona/y:. Dawaj znać jak sobie radzi bo ten ten temat w najbliższym czasie będzie mi bliski:sorry2:.No i najważniejsze brakuje mi was strasznie:-(.Chętnie bym sie z wami spotkała bo ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania (razem z Fifkiem) i on od razu zapytał(wskazując twojego Filipa) "a chłopcik to kolega mój?". Jestem cierpliwa i czekam na wiadomości od was i o was
Martuś ciebie też mi strasznie brakuje:-:)-(.Jak tam twoja trójca?
Daria a ty następna na tapecie:no:.Żyjesz w ogóle? Jak tam Szogunek?

Buziaczki dla "moich" majóweczek

witam .

MamoNiki jak tam sie czujesz ??

Madziu gratulacje a jak brzusio sie miewa?

Unas dobrze Oskar psoci za 2 wiec niema mowy o rodzeństwie ,wystarczy mi to co mam;-);-):-D , naszczęście niechoruje (puk,,puk) jakoś nam te dni szybko mijają .

Hej dziewczynki:-):-):-)!!!

Wizę,że tu puchy :szok: (aż kurz osiadł:no:). W sumie to szkoda bo to był bardzo fajny wątek i można było sobie na nim humor poprawić.
Nie będę się odnosić do postów wyżej bo od ich napisania minęły lata świetlne.
Przeglądałam dzisiaj forum i patrze a na samym dole widnieje info,że nasza Mmatysia ma dzisiaj urodziny:-D.
Sylwio, wszystkiego naj w dniu Twojego święta!!!!!!!!!!!!!!!

..... a co u nas????? Ja dalej na wychowawczym i teoretycznie leże do góry du...:-). Mikołaj poszedł do zerówki. Myślałam,że będzie płakał ale świetnie się zaaklimatyzował . Obeszło się bez mojego i jego stresu.Tomek się rozgadał i gęba mu się nie zamyka. Zrobił się z niego straszny łobuz więc jest czasami wesoło:-D.Wczoraj dla przykładu przywalił starszakowi zabawkowym młotkiem w głowę:baffled:. Czasami to mózg mi puchnie od jego pomysłów.

Jak tam nasze ciężarówki się czują?Chyba przelecę się po profilach czy piszą na nowych wątkach ciążowych:zawstydzona/y:.
Kasica , a jak tam Twoje maleństwo?
Martuś,a jak Twoja niunia?
Kasiu,wiem miałam napisać tak jak obiecałam w email-u ale jakoś tak wyszło:zawstydzona/y:. Zaraz ściągnę sobie gg na kompa bo na tym nie mam. Tylko czy ja znajdę gdzieś swój numer:baffled:.
Mamstud,ciekawa jestem czy często zaglądasz na forum z racji swojej funkcji? Skrobnij co u Was:tak:.

Jola , a jak tam Twoje słodkie twixy?Co słychać u Moniq? macie kontakt?
Malinko,czy Pani magister wpadnie zapalić przy piwku:sorry2:.

Andzia, a jak Oskarek?
Tsarina, Aga, Confi i reszta z zamkniętego ,żyjecie ? To chyba pytanie retoryczne ale być może się mylę:sorry2:.

W sumie to jakaś nostalgia mnie dzisiaj dopadła i jakoś żal mi się zrobiło tych naszych wspólnych dni na forum.
Dziewczynki nie będę Was wszystkich wymieniać z nicków. Odezwijcie się co u Was?

Witam,
zauważyłam, że zostałam wywołana, więc się na szybkiego stawiam. Dziś wróciłam od rodziny z S-mierza, jutro zajęcia, to się szykuję. Oj widzę, wiele zmian.
MNiki gratuluje synka!
M@dzia no no, również gratuluje... Jak się czujecie brzuchatki? Co u Was?

Wieki nie wchodziłam na bb- całe bb- więc bardzo miło się czyta o zmianach u Was. Nawet się przestraszyłam, że Kasica już ma Samkę, ale przypomniałam sobie, że już jej gratulowałam... ot, burza w głowie i tyle... u mnie po staremu, wszystko wolno się toczy, niemal turla i nijak nie ma jak tego przyspieszyć... Powiem Wam, że sprzedałam siostrę w sobotę, została oficjalnie przy rodzicach poproszona o rękę i się zgodziła!

Iza Mirka broi na potęgę, a jej teksty i słownictwo mnie powalają... jak do babci powiedziała :ależ oczywiście, to w końcu naturalne: to ja już miałam dość, a mina babci zaliczona zostaje do tych "bezcennych", a co u Was?
Pozdrawiam, babolki!

Hejka widzę że troszkę się tu ruszyło :).
Ja zaliczyłam pobyt w szpitalu bo się odwodniłam i musiałam wziąść kroplówy ale z dzidzią ok i to jest najważniejsze
Kamilek też jest bardzo gadatliwy ido tego łobuz jakich mało :-)

reklama
Malinko,postawie a jak:-D.Wybierz tylko jakie lubisz:tak:.Co do ciąży to u mnie odpada ale u Was to jak najbardziej wskazana:-p.Jak Guciulek? Łobuzuje?

Tsarina,jak pisałam posta to się właśnie zastanawiałam jak tam z gadaniem Izy. Wiesz ,moja koleżanka swoją rozgadaną trzylatkę uczy liter bo już nie wiedziała co z nią robić. Mała zaczyna czytać już pierwsze słowa:szok:. Co dla mnie było szokiem i to niemałym.

Madziu,uważaj na siebie i dzidziola:tak:.Domyślam się,że czekacie na córeczkę:happy:. Zakotwiczyłaś się na jakimś wątku ciążowym?Kamilek łobuzem?????On tak grzecznie wyglądał na wszystkich fotkach. Jak tam jego zdrówko?Dalej tak choruje?

MMatysia ,nie dziękuj za post tylko pisz co u Was:tak:.

Jakoś tak dziwnie się pisze na BB po długiej nieobecności:baffled:. Szkoda,ze się tak od siebie oddaliłyśmy :-(.Czasami wspominam te nasze wieczorki i smutno się robi ,ze już nie wrócą.

Do góry