Hej dziewczynki:-):-):-)!!!
Wizę,że tu puchy
(aż kurz osiadł
). W sumie to szkoda bo to był bardzo fajny wątek i można było sobie na nim humor poprawić.
Nie będę się odnosić do postów wyżej bo od ich napisania minęły lata świetlne.
Przeglądałam dzisiaj forum i patrze a na samym dole widnieje info,że nasza Mmatysia ma dzisiaj urodziny
.
Sylwio, wszystkiego naj w dniu Twojego święta!!!!!!!!!!!!!!!
..... a co u nas????? Ja dalej na wychowawczym i teoretycznie leże do góry du...:-). Mikołaj poszedł do zerówki. Myślałam,że będzie płakał ale świetnie się zaaklimatyzował . Obeszło się bez mojego i jego stresu.Tomek się rozgadał i gęba mu się nie zamyka. Zrobił się z niego straszny łobuz więc jest czasami wesoło
.Wczoraj dla przykładu przywalił starszakowi zabawkowym młotkiem w głowę
. Czasami to mózg mi puchnie od jego pomysłów.
Jak tam nasze ciężarówki się czują?Chyba przelecę się po profilach czy piszą na nowych wątkach ciążowych
.
Kasica , a jak tam Twoje maleństwo?
Martuś,a jak Twoja niunia?
Kasiu,wiem miałam napisać tak jak obiecałam w email-u ale jakoś tak wyszło
. Zaraz ściągnę sobie gg na kompa bo na tym nie mam. Tylko czy ja znajdę gdzieś swój numer
.
Mamstud,ciekawa jestem czy często zaglądasz na forum z racji swojej funkcji? Skrobnij co u Was
.
Jola , a jak tam Twoje słodkie twixy?Co słychać u Moniq? macie kontakt?
Malinko,czy Pani magister wpadnie zapalić przy piwku
.
Andzia, a jak Oskarek?
Tsarina, Aga, Confi i reszta z zamkniętego ,żyjecie ? To chyba pytanie retoryczne ale być może się mylę
.
W sumie to jakaś nostalgia mnie dzisiaj dopadła i jakoś żal mi się zrobiło tych naszych wspólnych dni na forum.
Dziewczynki nie będę Was wszystkich wymieniać z nicków. Odezwijcie się co u Was?