reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Matysia wróciła:szok::szok::szok::szok::szok:!!!!!!!!!!!!

Właśnie kończę pić drugą kawkę i stwierdziłam,że jeszcze zajrzę na majówki.Patrze, Martuś,Sylwia :szok::szok::szok:.
Nie mam teraz czasu ale późnym wieczorkiem zajrzę.Zaraz biorę się za obiad, potem pędzę po Mikołaja do szkoły. Jak wrócimy mam trochę domowej roboty a wieczorem zebranie.Uśpię belzebuby i zasiądę do kompa.

Jeszcze tak na szybko.Doszłam do wniosku,że straciłyśmy najbardziej wierną fankę majówek - MNiki.Zawsze tu była a teraz wcale nie zagląda.Pusto tu bez jej długaśnych postów. Zaniedbałyśmy ją :baffled:.

reklama
Witam się. :-)

cześć Sylwia. :-) uwielbiam twoje opowieści o Filipa wyczynach. :laugh2::laugh2: Poproszę o więcej. :tak:

co do zdjęć to nie mam żadnych. :wink:

Monia masz rację z tym zaniedbaniem Eweliny.:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zawsze tu była ze swoim pozytywnym spojrzeniem.

No mi też miło, że coś ruszyło :tak: Witajcie :tak:

A więc na początku chciała bym się pochwalić że wita się certyfikowana terapeutka Kinezjology taping :-) zrobiłam sobie kursik jako dodatek do umiejętności zawodowych i w dwa dni po uzyskaniu certyfikatu już zbieram żniwa :-D kłopot w tym, że doba powinna mi się wydłużyć choć o kilka godzin bo normalnie brakuje dnia żeby pracować :-( U nas wszystko ok, Gucio strasznie za mną tęskni i chyba dlatego, tradycją stały się jego nocne wycieczki do naszego łóżka :sorry: zasypia ładnie sam w swoim łóżku jednak rano zawsze budzimy się we troje :sorry:

Kasica- a jak zdrówko ? Pisałaś, ze badania w grudniu tak ? Sanka- przeurocza, a te jej włosy to normalnie mistrzostwo. Samka- rośnie jak szalona :tak:

Martuś- zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia !!!!!! Plisss

Mmatysia- pytałam jakiś czas temu ale pewnie nie doczytałaś- a więc zapytam ponownie :-p- jak tam powrót do zawodu ? Bo wspominałaś, że się przymierzasz ?

Witam laseczki ;-)
Malinka Gratulację dodatkowych umiejętności,a że tak szybko plony zbierasz to łałłłłł:tak:
Matysia Filip mnie rozwalił z tym czekaniem na śnieg:-D Mój Filip ostro czeka na mikołaja,list Wiktorka pomogła napisać i czeka:-D a jego marzenie to jak mówi "niebieski prezent":eek: nic innego tylko niebieski prezent i koniec:-D
Marta Witam:-) aj tam gadasz nie ma o czym pisać, nawijaj:tak:
Tsarina dziękuję za życzenia:-D:tak:
MamaNiki odezwij się brak tu ciebie:tak:

No i Filip znowu chory:wściekła/y: dzisiaj dzwonili z przedszkola, że ma gorączkę:-( ja już czasem mam dość... ale co zrobić faszeruję go czym się da, aby tylko ominąć antybiotyki,puki co mi się udaję

hej hej,

witaj Kasiu. :-)
u nas naprawdę nie ma o czym pisać.:sorry::sorry:

Malinko - normalnie z Guciem to tak jak u mnie z Mają, też się przychodzi poprzytulać, w nocy lub nad ranem. :tak::tak:

no i gratuluję nowych umiejętności. A z tym pracowaniem to nie przesadzaj!

Uff i jestem po ciężkim dniu.
Kasiu mój Filip też cały dzień gorączkował:-(.Już mi ręce odpadają od noszenia go. Wieczorem poczuł się na tyle lepiej,że pogryzł Mateusza ale noc jeszcze młoda i tfu,tfu mam nadzieje,ze nic nie przyniesie. Dużo zdrówka dla Fifika i mam nadzieje,że uda ci się zwalczyć bakcyle.
A jak dowiesz się co to niebieski prezent to daj znać bo jestem ciekawa;-)
Marta opowieści o Filipie mam całą masę a codziennie dochodzą nowe. Przy moim dziecięciu nudzić się nie można.
Malinko no to gratuluje nowych umiejętności i mam nadzieje,że będą one procentować. Ja na razie jako tako do zawodu nie wracam,masuje znajomych i rodzinę. Zrobiłam kurs masażu stępami i na razie tyle. Mam kilka ciekawych kursów na oku ale z braku czasu na razie sobie podaruje:sorry:.
U nas nocne wędrówki Filipa skończyły się dwa miesiące temu jak kupiliśmy mu tapczanik.Teraz i w dzień(jeśli uda mi się go położyć)i w nocy śpi na swoim miejscu. U ciebie to pewno tęsknota za mamusią.

cześć Sylwia,
a co robiłaś dzisiaj?
i powiedz mi jakie masz pomysły na prezenty dla chłopaków?

zdrowia dla Filipków. szkoda mi ich. :-(
Moje odpukać nie chorują...

Witam się słonecznym choć zimnym rankiem.
Dzieć na szczęście zdrowy:tak:.Przeprowadził konsultacje z moim ulubionym pediatra i stwierdził,że gorączka zapewne była wynikiem poszpitalnego stresu ufff. W szale szczęścia wypucowałam chatkę na błysk i teraz planuje dzisiejsze zakupy.
Martuś prezentów nadal poszukuję. Na razie wybrane i zamówione "na Mikołaja" bo w tym roku słodyczom mówimy"nie" i kupujemy drobiazgi.
Dla Filipa: [h=1]www.alsen.pl/dla-dzieci,k409/gry,k432/edukacyjne,l435/liscianigiochi-liscianigiochi-baby-genius-kit-10-w-1,p39996.html[/h]A dla Mateusza:
[FONT=&quot]www.3kropki.pl/p/1/4/0/eyepet_move_ps3.php[/FONT]

Pod choinkę Filip dostanie klocki a'la Duplo i stolik małego grafika a Matysio sprzęt sportowy (kask i buty narciarskie) i serie książek o Harrym Poterze.

reklama
hej hej, i ja się witam :-)

u nas dziś słonecznie i chłodno czyli 10 stopni.

Dobrze że z Filipem wszytsko ok. :tak::tak:

ja dziś ogarniam bałagan domowy. ech....
prezenty fajne. :tak:

Do góry