reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No andzia mnie też ciekawi jak to wygląda!zapewne mierzenie ,waga.Zapewne umiejetnosci i td.zastanawia mnie tylko czy mi łaskawie zadzwonią z przychodni czy sama musze się wybrać

raczej sama musisz sie pofatygować :)

DLA MAJECZKI I SZYMONKA STO LAT - ROŚNIJCIE ZDROWO BĄBELKI

33ze9sh.jpg
54.gif
58.gif

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki- rośnij duża i zdrowa na pociechę rodziców.

Andziu ja byłam na bilansie dwulatka 2 tygodnie temu.Lekarka przeprowadziła szczegółowy wywiad na temat zachowania i postępów Filipa.
Potem zważyła,zmierzyła, obejrzała ząbki, sprawdziła postawę,nóżki(czy nie koślawi i jak stawia stopy),obmacała brzuszek i sprawdziła klejnoty rodowe;-)- oczywiscie jak tylko weszliśmy Filip od razu próbował zwiać a potem wpadł w histerię więc łatwo nie było:sorry2:.Na koniec lekarka dała skierowanie na podstawowe badania i poprosiła o dostarczenie kopii.W sumie badanie trwało z pół godzinki(nie licząc uspokajania dzieciaka:dry:)

Majeczko i Szymonku wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!wszystkiego naj naj najlepszego!!!buziaczki od Nas:*

Sylwia powiadasz że dość ciekawie u lek.było:tak:no tak to cały Fifi a co go tam jakaś baba czy chłop dotykać będą ;-)ja musze pomału też tyłek zebrać i skoczyć na bilans
Jak narazie to zaliczyłam z Niki dni otwarte w przedszkolu.Było bardzo sympatycznie:tak:myśle że powinno się Niki podobać,ładnie się bawiła troszke z dziećmi troszke sama.Fajne takie dni otwarte bo można było zwiedzić całe przedszkole zerknąć do każdej sali nawet toalety:-DJednak myśłałam że wyśle Niki od Września a jednak musi mieć ukonczone 2,5latka więc od listopada zacznie chodzić o ile się dostanie.Mam nadzieje że tak po 15maja będą wyniki:tak:Nic uciekam dobrej spokojnej nocy laseczki.Zaglądajcie częściej!!!!

Kasia-co tam u Was?jak Fifi????
Dziewczyny wiecie co tam może i Kaśicy słychać ?jak ciąża przebiega ciekawa jestem!

STO LAT FILIPKU !!!!!
41.gif

mamomatysia zazdroszczę że macie bilans już za sobą , mój oskar na sam widok lekarza dostaje gorączki i drze japke jakby go żywcem obdzierali ze skóry wiec u nas niebedzie łatwo niestety :-(

reklama
Marzenko - sto lat dla Nataszki!

wybacz że spóznione , ale miałam kłopty z komputerem wczoraj.:-(

Do góry