reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aga Kasia bardzo dziękuję za życzenia w imieniu Gabrysi, już jest uściskana po stokroć :-)

mamaNiki uśmiechu, zdrówka, mnóstwa zabawek i czasu spędzonego z rodziną dla Solenizantki!! 100 lat :-)

Dla gabrysi , nicol ,filipka,i kamilka dużo duzo zdrówka , zabaweczek i posłusznych rodziców!
Rośnijcie zdrowo bąbelki .

happy_birthday.gif

dziewczyny jak tam urodzinkowe przyjęcia? robiłyście coś , czy tylko najbliżsi z życzonkami wpadli?

56.gif

Ostatnia edycja:
Hej kochane:-)W imieniu Nicol bardzo dziękuje za życzonka!!!Miło z waszej strony!!!a jeszcze bardziej miło że tu dziś taki ruch !!!Życzyłabym sobie oby zawsze tak było-tak jak dawniej:tak:Piszcie kochane piszcie!!!
Tsarina-jak miło że pamietałaś!!!Dawno Cię tu nie było:-(a dziś sie pokazałaś super!!!!!!!!!!:tak:
Andzia-my dziś świętowaliśmy w gronie rodzinnym było nas 13 osób takze spora gromadka:tak:było pysznie i wesoło:-)
Dobrej i spokojnej nocy no i piszcie kochane tak jak dawniej!!!!

Dzień dobry po dłuuuugiej nieobecności:zawstydzona/y:.
Bardzo dziękujemy kochanym ciociom za życzenia i pamięć:-).
Oczywiście dla wszystkich dwulatków czyli: kochanych siostrzyczek ksero Amelki i Alicji ,naszych wspaniałych współ-solenizantów Garysi(kocham to imię:tak:) i Kamilka oraz dla przeuroczej Niki moc buziaczków i samych słodkich chwil w kolejnym roku .

Przepraszam z zyczenia składam z poślizgiem ale wczoraj wydalam za mąż siostrę(fajnie to brzmi no nie:-D) i w związku z tym było troche zamieszania w ostatnim czasie.Poza tym zmiany zmiany zmiany.Ciężko znaleźć czas na porzadny sen o przesiadywaniu przed kompem już lepiej nie mówić. Mimo wszystko śle wszystkim mamusiom i dzieciakom pozdrowienia i wiedzcie ,że o was pamietamy.

a u nas wczoraj śniegiem sypnęło!!! myślałam że mam jakieś przewidzenia czy cuś . hihi

a tak wogóle to dzień dobry majóweczki :)
mam pytanko , mamuśki bąbelków 2-latkowych byłyście już na bilansiku? jestem ciekawa jak to wygląda , co badają i wogóle...:)

No andzia mnie też ciekawi jak to wygląda!zapewne mierzenie ,waga.Zapewne umiejetnosci i td.zastanawia mnie tylko czy mi łaskawie zadzwonią z przychodni czy sama musze się wybrać

reklama
Z okazji 2 urodzin Majeczki i Szymonka
życzę Wam radosnego uśmiechu, wielu wesołych przyjaciół, wspaniałych zabaw, wymarzonych zabawek, bajkowych snów do poduszki, lodów na deser i wszystkiego czego tylko zapragniecie

2edrt6d.gif

33ze9sh.jpg

Do góry