reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam serdecznie Majówki!
Kochane 2-latki - Nicol, Xavierku, Filipku (mamamatysia), Kamilku, Kasiu (Nina27), Majka, Filipku (kasia1208), Gustawie, Nataszko, Diano, Julianie, Tymonku, Roksanko -
życzę Wam zdrówka, buzi roześmianej, ciekawości, apetytu, podróży, dużo lodów i placów zabaw po drodze :-), radości i wielu chwil z rodzicami:-)

reklama
Witam, troszkę mam zaległości, niestety tak wyglądać będzie u mnie kilka m-cy
BB otwieram raz na tydzień i to tylko na kilka minut:-(
Zawsze o Was myślę i chciałabym złożyć zaległe życzenia urodzinowe.
Urodziny naszych dzieci to również wielkie święto dla nas Mamusie:tak:
Więc i Wam życzę wszystkiego Najpiękniejszego i dalszych sukcesów w wychowywaniu dziec
i

98t3cm.gif

Dla
Filipka, Gucia, Nataszki, Nadii Julianka, Roxanki, Tymonka

Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki

r8az4g.png

hej kochane co tam słychać???znów pustki:-(
My po weekendzie w górach a ja po wizycie u lek.znów jestem chora masakra.Myślałamm że juz nic nie łapne a jednak,kaszel katar -leci jak z kranu a słaba jestem jak mucha.Mało tego w dniu wyjazdu w góry przyszła@ a ja miałam nadzieje że będzie tak hop śiup;-)notrudno,może następnym razem się uda:-)Zmykam piś ciepłą herbatke a wy kochane napiszcie jak leci!!!!

hej mamo niki może i lepiej że @ przyszła podobno dzieci rodzące sie na wiosne maja lepiej , a na zime gorzej wiec może jeszcze ze 2 miesiące poczekaj;-);-);-)
współczuje katarzyska takie ciepełko sie zrobiło a ty akurat sie smarkasz oby Nikol niezłapała .

my w związku z piękną pogodą na karuzele dziś wyskoczyliśmy , cały dzień spędziliśmy pozadomkiem :tak: Oskar taki wymęczony że omało przy kolacji niezasnął :-D:-D
jutro musze skoczyć po jakieś sandałki mu kupić bo biedak w adidaskach i trampach biega .
pozatym zbliża sie dzień dziecka i trzeba pokupować bąblą prezenty a i na cmętarz musze pujść z miśkiem jakimś tak wiec jutro zakupkowy dzień nas czeka.

a otwieracie już na noc bablą w sypialni okienko???

Andzia-no najlepiej tak jakby się udało na sierpień to tak akurat w maju maleństwo by było:)tyle że to niezależne od nas .Mam nadzieje że się szybko uda :tak:tak mnie wzięł o na malenstwo!A poco Ci miś na cmętarz?masz tam jakieś maleństwo?
My dziś też większość dnia spędziliśmy na dworze taka ładna pogoda,że żal w domku siedzieć.M już w domku był u dentysty wyrywać sporego zęba ale nic go niebolało,ma szczęście:tak:zmykam ogladać prosto w serce.

Mamo Niki miś na cmętarz niestety musi iść , znajomym w listopadzie urodziły sie 5-raczki , niestety wszystkie bąbelki zmarły -przykra sprawa i ciężko sie o tym pisze .... taki los .

Andzia-no to faktycznie bardzo przykre!bardzo współczuje:-(moja znajoma też była w ciąży i okazało się teraz na badaniach że dzieciatko jest martwe dwa dni:-(jakaś wada genetyczna.Kurcze masakra jak ktoś bardzo chce dzieciątko to niewychodzi a kurcze takie osoby które niepowinny mieć dzieći to mają!Nic uciekam robić kawke póki mała śpi zapewne zaraz wstanie,dziś ładna pogoda to biegamy na dworze ile się da:tak:trzeba korzystać ze słoneczka:tak:miłego dzionka:tak:

Oskarku wszystkiego najlepszego !!!!sto lat!samych radosnych i szczęśliwych dni!!!

dziewczyny co tam u Was słychać???????????????miło jakbyście czasem tu zerknęły????dawno nikogo tu niebyło:-(pozdrowienia dla wszystkich!!!!

reklama
Do góry