reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Daria - przesyłam uściski dla najsłodszego SZOGUNKA. :-) oby następne 2 latka były jeszcze "zabawniejsze". ;-):-p:cool2:

happy_birthday_cake.gif

Scooby Doo dziś robi śmieszne minki
głośno śmieją się Muminki
Żwirek i Muchomorek śpiewają wesoło
Puchatek z Prosiaczkiem tańczą wokoło
bardzo radosne są Gumisie
Buziaczki przesyłają też Teletubisie
Tylko Śnieżka się dziwi bo o niczym nie wie
Bambo wyjaśnia jej wszystko siedząc na drzewie
Gdy się tylko o Urodzinkach NATASZKI i NADJI dowiedziała
również jak Smerfy świetny humor miała !!!

NATASZKO , NADJU 100 LAT DZIEWCZYNKI !!!!

0003smerfy(gify.city24h).gif

zapisałam dziś młodego na bilansik. 1 czerwca:-D:-D:-D - to będzie mój prezent na dzień dziecka :szok::tak:;-);-);-) , mamo niki a ty zapisałaś już Nikol?

Ostatnia edycja:
Świeczki się na torcie mienia,
obok wiśnie się czerwienią,
cudnie pachnie czekolada,skrzy sie w szklankach lemoniada,baloniki wisa w górze,klaun oklasków zbiera burzę,a to wszystko z tej przyczyny,że Natasza(wczoraj) i Nadia mają urodziny

wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek dla kochanej Nadinki!!!Sto lat mały szogunku rośnij dalej taka wesoła i roześmiana!!!buziaki od cioci i Nicol:*:*:*

Andzia-wiesz ja jeszcze Nicol nie zapisywałam ,unas zapewne trzeba się tylko zarejestrować i się idzie.Musze to załatwić bo tak odwlekam i odwlekam.

Dziewczyny co tam słychac?coś nic się nieodzywacie pustki tu że szok!!!A ja bardzo bym chciała żeby było jak dawniej:tak::tak::tak:sporo stronic do czytania!!!!miło by było!

Pomału obsadziłam balkony w kwiaty:-)zaszalałam na naszym balkonie do góry zaszadziłam 12doniczek a u teścia na dole 4 ale takie duże.Sadziłam też u teścia bo zawsze teściowa sadziła kwiaty.Jest już cieplutko także można szaleć z kwiatami.Dzis troszke pranka robie bo w piątek jedziemy do Krościeńka w góry troszke poleniuchować:tak:No i popracować troszke nad rodzeństwem dla Nicol;-):-Dmoże akórat się uda!!!!Nic mykam miłego dzionka kochane piszcie co tam u Was!!!!

Ps. Sylwuś moze to zabrzmi troszke nieskromnie :zawstydzona/y:ale jeśli bedziesz organizowała jakieś spotkanko na rozpoczęcie lata to my z Nicol oczywiście się piszemy:tak:;-)

Ostatnia edycja:
Mama Niki pracujcie,pracujcie :-):tak:;-)
Martuś fotki świetne.Dzieciaczki rosną jak na drożdżach,nawet Mi urosła i uśmiecha się uroczo:-)
U Nas czas mija na świeżym powietrzu od rana do wieczora:-).
Filip nie chce spać w dzień za to leżakuje 1,5 h,wieczorem pada jak kawka przed 19.
Jest tak fajny i rozbrajojący tekstami, że nie wiem czasem czy się śmiać czy szczękę zbierać:-D:-D.
Poza tym kościół i kościół non stop jeszcze półtora tygodnia i świętujemy.
Pozdrawiamy.

Hellol :)
Chciałam wszystkim podziekować za życzenia dla Kamilka i też życzyć majowym dzieciaczkom wszystkiego najlepszego a przede wszystkim zdrówka.
M& m s dziękuję za troskę nie logowałam się przez jakiś czas bo nie miałam czasu i w sumie troszke przyznam zaniedbałam forum bo coś tu cicho ostatnio. U nas wszystko ok Kamilek zdrowy od czerwca idzie do prywatnego przedszkola zobaczymy co będzie...
Martuś widziałam zdjęcia malutkiej jest tak podobna do Ciebie że szok jak dwie krople wody.
Kasiu u nas też od rana do wieczora na polu siedzimy Kamilek tylko wejdzie do domu i jest załamany rozpacz straszna jest
Pozdrawiam was kochane

madziu cieszę się że się odezwalaś, no i że wszytsko u was w porządku i że Kamilek zdrowy. :-) :tak::tak:

naprwdę "Mi" taka do mnie podobna?? - wzruszyłaś mnie stwierdzeniem ...:rolleyes2: - no w końcu jest "Mała mi" / "Mini me" ;-)

reklama
Do góry