No to co kto pije ze mną...co????
Ja już po jednym piweczku...na takie upały jest najlepsze
Młoda śpi....a wiecie że Ona dzisiaj funkcjonowała prawie na samym arbuzie
no po prostu jak sie przyssała to nic innego nie chciała. Ostatnio to malutko znów je ale myśle ze to przez pogodę
Ankzoc...ale miałaś przejście z Majeczka,nie zazdroszcze stresu-bidulko. Ale dobrze że wszystko ok...teraz już wiesz że mała nie jest uczulona
Confi...mnie też goni fryzjer z wielkimi nozyczkami ale nie chce mi się tyle czasu siedzieć...jak narazie to włosy mam bez przerwy związane-z wygody.
A może jakaś foteczka?
Mama Niki...współczuje tych biegunek,jeszcze w taką pogode...zdróweczka Nicolce życze:-)
Jolu...fajne butki...mi to się podobają te pierwsze...takie najbardziej w moim stylu
No i z których koturn w końcu zrezygnowałaś?
Czym prędzej przylatuj do Pl...tu bedziesz miała pogody pod dostatkiem:-)
Kasia...widze że lekarz Was dopadł i Filipek zaszczepiony-ale Ci dobrze masz to z głowy
I serio zdolniacha z Niego niesamowity...ale to w dużej mierze Twoja zasługa-Gratuluje małego gaduły:-)
Nina...podziwiam Cie za tą chęć cwiczen-serio
Ja to sobie obiecywałam że w końcu bede ćwiczyc,pójde na siłownie...ale niestety leń mnie dopadł straszny
Monika....kurcze miałam wczesniej odpisać ale jakoś mi umknęło-sorki...moja Nadinka pije mleczko przed spaniem i przeważnie to jest 200 ml...wcześniej zawsze coś podje,chlebka albo szyneczki...ale mleko na noc musi być. W nocy nie je w ogóle....wstaje rano i albo kaszke zje albo kanapeczke jakąś....ostatnio wpycham jej flache mleka bo wydaje mi się że za mało je.
No i kurcze Monia co to za maniaczka która żeruje na dobrym sercu innych,tak wykorzystywac kogoś-nie ładnie....
A tak w ogóle to przez Was dzisiaj bez przerwy jem...Marta mi narobiła wczoraj smaka na pizze i na obiad zamawiałam-mniaaam,pyszna była...Martus pozdr;-)
No i Sylwia zakupiłam zapas kabanosów....i też sie obżeram
pozdr...;-)