reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

Weszłam na chwilkę zobaczyć co u was słychać.

Moni dzięki za pamięć ;-) oj zdróweczka dla Tomusia

mamaNiki cieszę, że wyjazd się udał

Madzia ja mam taką samą nianie jak Marzena i sobie chwale Była w użytku całe zeszłe wakacje na działce u mojej mamy

Tsarina prezenty super

Z mamą stosunki poprawne (szkoda pisać), ale obecnie w środę zabiera nam małą na ok. tydzień Ja odpocznę, a Sanka się dotleni tak porządnie, nie to co tu.
W piątek byliśmy z małą na koniach, dała rade przejechać dwa kółka, potem był płacz i tylko konika chwile głaskała

konik.jpg

Po za tym w niedziele powiększyła nam się rodzina o Pixela - szczeniaka Hawańczyka

108_0145.jpg

reklama
Tsarina prezenty super

Z mamą stosunki poprawne (szkoda pisać), ale obecnie w środę zabiera nam małą na ok. tydzień Ja odpocznę, a Sanka się dotleni tak porządnie, nie to co tu.
W piątek byliśmy z małą na koniach, dała rade przejechać dwa kółka, potem był płacz i tylko konika chwile głaskała

Po za tym w niedziele powiększyła nam się rodzina o Pixela - szczeniaka Hawańczyka

Gratuluje powiększenia się rodzinki...

Moniko dużo zdrowia dla Tomusia...

ja dziś szaleje z Mohito... ale mi się już w głowie... (cenura) miesza...
pogadamy jutro, pa!

Martuś, niestety fortuny nie zbijesz na swoim wynalazku:-D Wiesz pomysł samodzielnego wykonania jest fajny i skorzystam z niego.:tak:
Marta ,Ty chcesz zdjęcia od Barmanki a sama to swoje ślubne wstawiłaś? ;-)Wstaw swoje to Monia na pewno wstawi swoje:-)

Kasico,piesio śliczny. Sanka następnym razem inaczej zareaguje na koniki i na pewno będzie ich miłośniczką. Dla pocieszenia ja tez się złapałam ze swoja mama. Pierwszy raz w życiu:no:

TSARINO,DOBREJ NOCKI!!!!:tak:

Dzięki za życzenia zdrówka dla małego. Już dziś jest spoko.

Hejo. :-)

Monia, ode mnie też były życzonka zdrowia. :-)
a co do zdjęć to już niedługo powinnam je mieć. wierz mi że ja też czekam na nie niecierpliwie. :-D. na pewnoe jak tylko dostanę to wrzucę.

Tsarina, głowa cię dziś nie boli? :-)
co mąż na śniadanie dzisiaj dostał?? ;-) :-D

Mamstud, gdzie ty się podziewasz?????
i to samo:
Mmatysia - wracaj!!! bo zacznę podejżewać że jakaś klątwa faraona was dopadła.

Witajcie kobietki.
Monia dużo zdrówka dla Tomcia,i po raz kolejny służba zdrowia pokazała co potrafi:no:.
mama Niki to widać ,że wyjazd udany super:tak:.
Kasica gratuluję nowego domownika,śliczny.
Madzia mi też by się przydała taka niania,ale szkoda kasy tylko na parę dni:sorry2:.
Tsarina twoje prezenty mnie powaliły:-D:-Djesteś the best:tak:.
Marta twoje zdjęcia są zawsze takie fajne,z niecierpliwością czekam na ślubne;-):tak:.

U Nas bez zmian poza tym ,że pogoda dzisiaj do d... leje od rana i dzień w domku:dry:,mam nadzieję że to tylko dzisiaj bo jutro na grilla się wybieram;-):-).

HEJ DZIEWCZYNKI!!!
Martuś ,Tobie też dziękowałam za życzenia.Jeśli wyglądało to tak jakbym pisała tylko do Tsariny to sorki. Kasiu ,Tobie też dzięki.

U nas upal i słońce aż się nie chce z domu wyjść.Jednak po obiadku wybieramy się na spacer.Jeśli będzie w miarę to idę z dzieciakami do koleżanki do szpitala.Biduli się nudzi .Dzieciaki pobiegają w ogródku szpitalnym a ja poplotkuje. Jeśli będzie bardzo gorąco to tyko robię zakupy i do domu.Okres letni w mieście jest okropny. Dodatkowo mieszkanie w bloku jest tragiczne. Jak się mieszka w domku to dzieciaki wyjdą do ogrodu a w bloku du.....pa.

Kasiu a może pożycz sobie od kogoś taką nianie.

Ostatnia edycja:
Moni no właśnie popytam,może ktoś pożyczy na tydzień.No fakt mieszkanie w blokowisku w taki ukrop to męka,Ja na szczęście mimo bloku mam przydomowy ogródek, gdzie dzieciaczki spędzają duuuuużo czasu:tak:.

Kasiu,jak nie będziesz miała skąd pożyczyć to weź mnie ze sobą.;-) Jak Fifi będzie spal to będę go pilnować.W pozostałym czasie Ty będziesz się nim opiekować:-D

reklama
Do góry