reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu ale Ty masz Wiktorię... to ma kto pilnować!
a nianie bym Ci pożyczyła, ale taniej by Cię wyszedł zakup i niż przyjeżdzanie po nią i odwożenie jej do Katowic... no chyba, że połączymy przyjemne z pożytecznym...

reklama
Marzenko hymmm połączenie godne przemyślenia;-).A co do Wiktorii to nie będę jej kazała w wakacje od 19 w pokoju gnić... niech sobie też użyje kobietka:-).

dziewczynki, uśmiałam się z waszej wymiany zdań. :-) hi hi hi

Kasiu a kiedy wy wyjeżdżacie? i wogóle to wrzuć jakieś zdjęcia. chcę zobaczyć Wiktorię, Filipka, opaloną ciebie :-) no już!!

i wogóle powrzucałybyście dziewczynki trochę zdjęć, ja tak lubię oglądać zdjęcia!!! no proszę!!! a w wakacje zawsze są takie fajne, bo się dużo dzieje. nawet jeśli to jest sad i basenik w ogródku!! (aga ;-) )

aha, no i Kasica, zapomniałam poprzednio, cudny ten piesek!!! :tak::tak:

Monia, wiem co mówisz, u nas ostatnie kilka dni bylo takich dusznych i ciężkich. Cały dzień się zbierało żeby wieczorem, lub dopiero w nocy lunąć. Dziś już jest lepiej, lżej i wiatr wreszcie.

No i jest burza.Taka porządna z piorunami.
Spadam robić obiadek dla m bo niespodziewanie wraca do domu.Tylko co tu zrobić na szybko:confused:

Witajcie jest tu ktoś dzisiaj.
Marta kiedy lecimy...a któż to wie... kiedy bilety dostaniemy;-)a tak poważnie między 28-lipca a 4 sierpnia jeszcze nie wiem:sorry2:.A co do zjęć najpierw muszę aparat posprzątać a nie mam kiedy:confused:;-).
Moni i co było na obiad??

reklama
Do góry