reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu ale Ty masz Wiktorię... to ma kto pilnować!
a nianie bym Ci pożyczyła, ale taniej by Cię wyszedł zakup i niż przyjeżdzanie po nią i odwożenie jej do Katowic... no chyba, że połączymy przyjemne z pożytecznym...

reklama
Marzenko hymmm połączenie godne przemyślenia;-).A co do Wiktorii to nie będę jej kazała w wakacje od 19 w pokoju gnić... niech sobie też użyje kobietka:-).

dziewczynki, uśmiałam się z waszej wymiany zdań. :-) hi hi hi

Kasiu a kiedy wy wyjeżdżacie? i wogóle to wrzuć jakieś zdjęcia. chcę zobaczyć Wiktorię, Filipka, opaloną ciebie :-) no już!!

i wogóle powrzucałybyście dziewczynki trochę zdjęć, ja tak lubię oglądać zdjęcia!!! no proszę!!! a w wakacje zawsze są takie fajne, bo się dużo dzieje. nawet jeśli to jest sad i basenik w ogródku!! (aga ;-) )

aha, no i Kasica, zapomniałam poprzednio, cudny ten piesek!!! :tak::tak:

Monia, wiem co mówisz, u nas ostatnie kilka dni bylo takich dusznych i ciężkich. Cały dzień się zbierało żeby wieczorem, lub dopiero w nocy lunąć. Dziś już jest lepiej, lżej i wiatr wreszcie.

No i jest burza.Taka porządna z piorunami.
Spadam robić obiadek dla m bo niespodziewanie wraca do domu.Tylko co tu zrobić na szybko:confused:

Witajcie jest tu ktoś dzisiaj.
Marta kiedy lecimy...a któż to wie... kiedy bilety dostaniemy;-)a tak poważnie między 28-lipca a 4 sierpnia jeszcze nie wiem:sorry2:.A co do zjęć najpierw muszę aparat posprzątać a nie mam kiedy:confused:;-).
Moni i co było na obiad??

reklama
Do góry