reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Weszłam na chwilkę zobaczyć co u was słychać.

Moni dzięki za pamięć ;-) oj zdróweczka dla Tomusia

mamaNiki cieszę, że wyjazd się udał

Madzia ja mam taką samą nianie jak Marzena i sobie chwale Była w użytku całe zeszłe wakacje na działce u mojej mamy

Tsarina prezenty super

Z mamą stosunki poprawne (szkoda pisać), ale obecnie w środę zabiera nam małą na ok. tydzień Ja odpocznę, a Sanka się dotleni tak porządnie, nie to co tu.
W piątek byliśmy z małą na koniach, dała rade przejechać dwa kółka, potem był płacz i tylko konika chwile głaskała

konik.jpg

Po za tym w niedziele powiększyła nam się rodzina o Pixela - szczeniaka Hawańczyka

108_0145.jpg

reklama
Tsarina prezenty super

Z mamą stosunki poprawne (szkoda pisać), ale obecnie w środę zabiera nam małą na ok. tydzień Ja odpocznę, a Sanka się dotleni tak porządnie, nie to co tu.
W piątek byliśmy z małą na koniach, dała rade przejechać dwa kółka, potem był płacz i tylko konika chwile głaskała

Po za tym w niedziele powiększyła nam się rodzina o Pixela - szczeniaka Hawańczyka

Gratuluje powiększenia się rodzinki...

Moniko dużo zdrowia dla Tomusia...

ja dziś szaleje z Mohito... ale mi się już w głowie... (cenura) miesza...
pogadamy jutro, pa!

Martuś, niestety fortuny nie zbijesz na swoim wynalazku:-D Wiesz pomysł samodzielnego wykonania jest fajny i skorzystam z niego.:tak:
Marta ,Ty chcesz zdjęcia od Barmanki a sama to swoje ślubne wstawiłaś? ;-)Wstaw swoje to Monia na pewno wstawi swoje:-)

Kasico,piesio śliczny. Sanka następnym razem inaczej zareaguje na koniki i na pewno będzie ich miłośniczką. Dla pocieszenia ja tez się złapałam ze swoja mama. Pierwszy raz w życiu:no:

TSARINO,DOBREJ NOCKI!!!!:tak:

Dzięki za życzenia zdrówka dla małego. Już dziś jest spoko.

Hejo. :-)

Monia, ode mnie też były życzonka zdrowia. :-)
a co do zdjęć to już niedługo powinnam je mieć. wierz mi że ja też czekam na nie niecierpliwie. :-D. na pewnoe jak tylko dostanę to wrzucę.

Tsarina, głowa cię dziś nie boli? :-)
co mąż na śniadanie dzisiaj dostał?? ;-) :-D

Mamstud, gdzie ty się podziewasz?????
i to samo:
Mmatysia - wracaj!!! bo zacznę podejżewać że jakaś klątwa faraona was dopadła.

Witajcie kobietki.
Monia dużo zdrówka dla Tomcia,i po raz kolejny służba zdrowia pokazała co potrafi:no:.
mama Niki to widać ,że wyjazd udany super:tak:.
Kasica gratuluję nowego domownika,śliczny.
Madzia mi też by się przydała taka niania,ale szkoda kasy tylko na parę dni:sorry2:.
Tsarina twoje prezenty mnie powaliły:-D:-Djesteś the best:tak:.
Marta twoje zdjęcia są zawsze takie fajne,z niecierpliwością czekam na ślubne;-):tak:.

U Nas bez zmian poza tym ,że pogoda dzisiaj do d... leje od rana i dzień w domku:dry:,mam nadzieję że to tylko dzisiaj bo jutro na grilla się wybieram;-):-).

HEJ DZIEWCZYNKI!!!
Martuś ,Tobie też dziękowałam za życzenia.Jeśli wyglądało to tak jakbym pisała tylko do Tsariny to sorki. Kasiu ,Tobie też dzięki.

U nas upal i słońce aż się nie chce z domu wyjść.Jednak po obiadku wybieramy się na spacer.Jeśli będzie w miarę to idę z dzieciakami do koleżanki do szpitala.Biduli się nudzi .Dzieciaki pobiegają w ogródku szpitalnym a ja poplotkuje. Jeśli będzie bardzo gorąco to tyko robię zakupy i do domu.Okres letni w mieście jest okropny. Dodatkowo mieszkanie w bloku jest tragiczne. Jak się mieszka w domku to dzieciaki wyjdą do ogrodu a w bloku du.....pa.

Kasiu a może pożycz sobie od kogoś taką nianie.

Ostatnia edycja:
Moni no właśnie popytam,może ktoś pożyczy na tydzień.No fakt mieszkanie w blokowisku w taki ukrop to męka,Ja na szczęście mimo bloku mam przydomowy ogródek, gdzie dzieciaczki spędzają duuuuużo czasu:tak:.

Kasiu,jak nie będziesz miała skąd pożyczyć to weź mnie ze sobą.;-) Jak Fifi będzie spal to będę go pilnować.W pozostałym czasie Ty będziesz się nim opiekować:-D

reklama
Do góry