reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Mama Niki święte słowa... im mniej dzieci w domu tym bardziej rodzice przeżywają rozstania z nimi... a w życiu różnie bywa - jak piszesz...

Marzena dobrej nocy

Witam się wieczorkiem i co widzę 9 stron do nadrobienia:szok::szok::szok:.jak za starych dobrych czasów.
Dobry wieczór Majóweczki :-)

mamamatysia gratuluję córeczki! :-) Jak się czuje Filip? Niech mu ta wiotkość krtani już minie!!

My jutro wybieramy się tylko z Andrzejkiem na spływ kajakowy. Gdy był jedynakiem poświęcaliśmy mu mnóstwo czasu, teraz każdy dzień czy kilka godzin spędzonych tylko z nim jest świętem - dlatego tak się na ten spływ cieszymy :-) Później będzie ognisko, kiełbaski, pstrąg z grila, mniam :-)
Dziekuję za gratki:-D:-D:-D.Co do wiotkości to jestem z leksza podłamana:-(.
Super wyprawa wam sie zapowiada.chetnie bym sie z Andrzejkiem zamieniła na ten spływ kajakowy i pstraga też:-p

no zapomniałam o zakupach...

kupiłam tylko dwie pary legginsów dla Młodej... kurcze sporo tam tego i jest w czym wybierać, ale ja już się troszkę obkupłam w letnie ciuszki, a tu lata jak nie było tak nie ma. No i potem znowu połowa z metkami zostanie. Postanowiłam podchodzić rozsądnie do sprawy zakupów!
Czyli warto pojechać.W sobota robię nalot na Trzy Stawy;-).
Mmatysiu...gratulacje dla Tosi że trafiła do takiej świetnej rodziny,no i Wam gratuluje nowego członka rodziny,może jakieś foteczki maleństwa:sorry:
Dziękuję.Zdjęciami się pochwale jak malutka troszkę się oswoi nie chce jej od razu dawać po ślepkach lampa błyskową:sorry:
Roxy,ja też tak szalałam przy pierwszym dziecku. Jak szogun będzie miała rodzeństwo to Ci przejdzie.
mi nie przeszło:-D:-D:-D.Pewnie dlatego,ze nie mam córci to stroje moich facetów:-)
Kasiu,przy drugim dziecku korba ustępuje. Chociaż Mmatysia pisała,że u niej się pogłębiło:-D.
Patrz wyżej:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
w zamian mam torcik smietankowo-truskawkowy
Ja też:-D
Mamstud jak byś o Katowice miała zahaczyć:-D to daj znać!!! tylko ja też ten weekend 10-11.07 mam zajęty;-)
Nooooo,super byłoby się spotkać:tak::tak::tak:

Licytujecie się kto później urodził pierwsze dziecko?
To ja nie mogę rywalizować.... miałam 21 lat :-)
Ja też.
c

Mmatysia, a Ty?? umawiałyśmy się na wspólny wypad.... Może zrobimy wielki zlot, co?? ale by było zaj...biście (przepraszam, ale nie mogłam się opanowac :-D)!!!!
Super by było.Jak będziecie znały konkretny termin spotkania dajcie znać postaram się namówić Adasia na wyjazd:-)
Kto wie może i ja przyjadę. Sławek często jezdzi do Krakowa lub Katowic to gdzieś mnie po trasie wyrzuci.:-D
Daj znać kiedy to się zorganizujemy
No Kasiu rzeczywiście doczytałam:-):-):-)

Miałam fajny wieczór po pracowitym dniu.Udało mi się wyrwać do kosmetyczki i jestem wypiękniona:tak::tak::tak: a eMa zagoniłam do prasowania:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Dzięki Kasia Mamstud-doceniać się docenialiśmy ,ale jak to między rodzeństwem bywa,raz się kocha a raz kłoci i leje:-)Oj teraz to chętnie bym się znim podroczyła i powygłupiała jak za starych dobrych czasów :tak:ech.
ok trzeba zmienić temat coby weselej było;)
i tak fajnie że dziś piszemy bo dawno nie było pogaduch przy winku czy piwku:tak:

Mamamaysia-witaj kochana:-)no to fajnie masz teraz kudłatą dziewczynke w domku:-)tylko muśisz pilnować coby Fifi jej za mocno nie tulił!Czyli też czujesz się jak nowo narodzona po wizycie u kosmetyczki:tak:a jak Filipek już coś lepiej ,antybiotyk zadziałał?

Ostatnia edycja:
kupił odkurzacz niech odkurza:-Dco jeszcze sobie ciekawego kupił?:-D
A co to za godzina na prasowanie,mój musiał by się nieźle narazić aby o tej prasować:cool2:

Odkurzacz kupił ale jego wkład w prace kończy się z chwila włączenia robota on sam odkurza:-D:-D:-D
kupi
A co to za godzina na prasowanie,mój musiał by się nieźle narazić aby o tej prasować:cool2:
Ja prasowałam od 3 do wyjcia do kosmetyczki a on od mojego przyjścia do teraz.Porządek musi być.
Jak mam nad ranem z nim po towar jechac to niech nie marudzi tylko prasuje

Ostatnia edycja:
To słabo pomyślał z tym prasowaniem,mógł sobie gosposię zatrudnić:laugh2: taką 17.... jedni adoptują(Aga pozdrawiam) inni mogą zatrudnić:-D;-)

reklama
Kupił żelazko z generatorem pary to niech prasuje:-D:-D:-D

hahahahhahahha... dobre!!! dlaczego moj M mi takich prezentow nie robi... On w zamian kupil mi PS3... i ... sobie GRA, wrrrr

kurcze... a moje ciasto jednak nie jest do konca zjadliwe... pokusilam sie na kawalek... i uwaga - moj biszkopt chcial mnie zabić!! nosz.... kamień... - ALE I TAK JEST FAJNIE, hahaha

Do góry