reklama
okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
Mama Niki święte słowa... im mniej dzieci w domu tym bardziej rodzice przeżywają rozstania z nimi... a w życiu różnie bywa - jak piszesz...
Marzena dobrej nocy
Marzena dobrej nocy
mamamatysia
Fanka BB :)
Witam się wieczorkiem i co widzę 9 stron do nadrobienia.jak za starych dobrych czasów.
Super wyprawa wam sie zapowiada.chetnie bym sie z Andrzejkiem zamieniła na ten spływ kajakowy i pstraga też
No Kasiu rzeczywiście doczytałam:-):-):-)
Miałam fajny wieczór po pracowitym dniu.Udało mi się wyrwać do kosmetyczki i jestem wypiękniona a eMa zagoniłam do prasowania:-):-):-)
Dziekuję za gratki.Co do wiotkości to jestem z leksza podłamana:-(.Dobry wieczór Majóweczki :-)
mamamatysia gratuluję córeczki! :-) Jak się czuje Filip? Niech mu ta wiotkość krtani już minie!!
My jutro wybieramy się tylko z Andrzejkiem na spływ kajakowy. Gdy był jedynakiem poświęcaliśmy mu mnóstwo czasu, teraz każdy dzień czy kilka godzin spędzonych tylko z nim jest świętem - dlatego tak się na ten spływ cieszymy :-) Później będzie ognisko, kiełbaski, pstrąg z grila, mniam :-)
Super wyprawa wam sie zapowiada.chetnie bym sie z Andrzejkiem zamieniła na ten spływ kajakowy i pstraga też
Czyli warto pojechać.W sobota robię nalot na Trzy Stawy;-).no zapomniałam o zakupach...
kupiłam tylko dwie pary legginsów dla Młodej... kurcze sporo tam tego i jest w czym wybierać, ale ja już się troszkę obkupłam w letnie ciuszki, a tu lata jak nie było tak nie ma. No i potem znowu połowa z metkami zostanie. Postanowiłam podchodzić rozsądnie do sprawy zakupów!
Dziękuję.Zdjęciami się pochwale jak malutka troszkę się oswoi nie chce jej od razu dawać po ślepkach lampa błyskowąMmatysiu...gratulacje dla Tosi że trafiła do takiej świetnej rodziny,no i Wam gratuluje nowego członka rodziny,może jakieś foteczki maleństwa
mi nie przeszło.Pewnie dlatego,ze nie mam córci to stroje moich facetów:-)Roxy,ja też tak szalałam przy pierwszym dziecku. Jak szogun będzie miała rodzeństwo to Ci przejdzie.
Patrz wyżejKasiu,przy drugim dziecku korba ustępuje. Chociaż Mmatysia pisała,że u niej się pogłębiło.
Ja teżw zamian mam torcik smietankowo-truskawkowy
Nooooo,super byłoby się spotkaćMamstud jak byś o Katowice miała zahaczyć to daj znać!!! tylko ja też ten weekend 10-11.07 mam zajęty;-)
Ja też.Licytujecie się kto później urodził pierwsze dziecko?
To ja nie mogę rywalizować.... miałam 21 lat :-)
Super by było.Jak będziecie znały konkretny termin spotkania dajcie znać postaram się namówić Adasia na wyjazd:-)c
Mmatysia, a Ty?? umawiałyśmy się na wspólny wypad.... Może zrobimy wielki zlot, co?? ale by było zaj...biście (przepraszam, ale nie mogłam się opanowac )!!!!
Daj znać kiedy to się zorganizujemyKto wie może i ja przyjadę. Sławek często jezdzi do Krakowa lub Katowic to gdzieś mnie po trasie wyrzuci.
No Kasiu rzeczywiście doczytałam:-):-):-)
Miałam fajny wieczór po pracowitym dniu.Udało mi się wyrwać do kosmetyczki i jestem wypiękniona a eMa zagoniłam do prasowania:-):-):-)
Ostatnia edycja:
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
kasiu byłam - nie ma!!!
to się chłopak naraża....
Matysia ty to masz dobrze z tym swoim M...zagoniłaś go do żelazka SUPERRRRRRR
Ostatnia edycja:
mama Niki
Ewelina
Dzięki Kasia Mamstud-doceniać się docenialiśmy ,ale jak to między rodzeństwem bywa,raz się kocha a raz kłoci i leje:-)Oj teraz to chętnie bym się znim podroczyła i powygłupiała jak za starych dobrych czasów ech.
ok trzeba zmienić temat coby weselej było
i tak fajnie że dziś piszemy bo dawno nie było pogaduch przy winku czy piwku
Mamamaysia-witaj kochana:-)no to fajnie masz teraz kudłatą dziewczynke w domku:-)tylko muśisz pilnować coby Fifi jej za mocno nie tulił!Czyli też czujesz się jak nowo narodzona po wizycie u kosmetyczkia jak Filipek już coś lepiej ,antybiotyk zadziałał?
ok trzeba zmienić temat coby weselej było
i tak fajnie że dziś piszemy bo dawno nie było pogaduch przy winku czy piwku
Mamamaysia-witaj kochana:-)no to fajnie masz teraz kudłatą dziewczynke w domku:-)tylko muśisz pilnować coby Fifi jej za mocno nie tulił!Czyli też czujesz się jak nowo narodzona po wizycie u kosmetyczkia jak Filipek już coś lepiej ,antybiotyk zadziałał?
Ostatnia edycja:
mamamatysia
Kupił żelazko z generatorem pary to niech prasujeto się chłopak naraża....
Matysia ty to masz dobrze z tym swoim M...zagoniłaś go do żelazka SUPERRRRRRR
mamamatysia
Odkurzacz kupił ale jego wkład w prace kończy się z chwila włączenia robota on sam odkurzakupił odkurzacz niech odkurzaco jeszcze sobie ciekawego kupił?
Ja prasowałam od 3 do wyjcia do kosmetyczki a on od mojego przyjścia do teraz.Porządek musi być.kupi
A co to za godzina na prasowanie,mój musiał by się nieźle narazić aby o tej prasować
Jak mam nad ranem z nim po towar jechac to niech nie marudzi tylko prasuje
Ostatnia edycja:
reklama
Kupił żelazko z generatorem pary to niech prasuje
kupił odkurzacz niech odkurzaco jeszcze sobie ciekawego kupił?
hahahahhahahha... dobre!!! dlaczego moj M mi takich prezentow nie robi... On w zamian kupil mi PS3... i ... sobie GRA, wrrrr
kurcze... a moje ciasto jednak nie jest do konca zjadliwe... pokusilam sie na kawalek... i uwaga - moj biszkopt chcial mnie zabić!! nosz.... kamień... - ALE I TAK JEST FAJNIE, hahaha