Witam zas troche zaniedbalam bb....M w pracy na nocce wiec moge odpisac.
Gaba też chodzi trzymając się za palec, dziwi mnie to bo Andrzej śmigał po 10 miesiącu życia. Mam nadzieję, że w końcu ruszy i bez mojego palucha :-)
martalis fajnie, że wypoczniesz w Ojczyźnie :-) Skąd jesteś? Może rzeczywiście uda się spotkać :-) Xavko nadal nosi taką bujną fryzukę? :-)
Oliver tez chodzil jak mial prawie 11mscy...a Xavko prawie 14 i jeszcze nie chodzi dobrze....ale kazde dziecko inaczej.
Co do urlopu,bedziemy miesiac,a mieszkam kolo Leszna moze wiesz gdzie ,to jest.
Xavko ma dalej dlugie wloski ,z tylu moge kitke zrobic.:-)mial byc dziewczynka...
Martalis,witaj!!!Fajnie,że wpadasz częściej. Jak tam Twoje ,,potworki,,?
Xavko,zaczyna lobuzowac...wszystko go interesuje (jak to dziecko) ,kable ciagnie ,z szafy wszystko wyciaga,garnki ,miski .....nawet tapete juz zdarl przy lozeczku,wchodzi na wersalke ,pufy,narozniki przy listwach odrywa .. a najlepsze co mi w jeden dzien zrobil-w pokoju u Olivera znalazl naboj z atramentem do piora wlozyl do buzi i nagryzl ,wszystko sie rozlalo,mial buzie ,zeby,jezyk ,raczki w atramencie....na szczescie szybko sie zmylo. itd mozna by wymienic jeszcze duzo.
Oli po staremu ,szkola,kopanie pilki.
tsarina-smakowicie te ciasta wygladaja...jak to zobaczylam, to mi w brzuchu zaburczalo zjadlo by sie ...
monika-marzena to wy na Dukanie jestescie?
Marzena ja uzywam otrab,mam ciekawa stronke i robie z niej jedzonko..z otrab zrobilam müsli-bardzo dobre,lepiej tak smakuje niz np z jogurtem.
mamaNikipowodzenia w staranich o kolejna dzidzie.
przykro mi ,ze stracilas brata...
Ja mam tez brata mlodszego i siostre starsza...jak sobie wspomne co wyprawialismy z bratem to szok,fajnie bylo,dobrze ze nie jestem jedynaczka:-)
mmatysia ale ten twoj Filip ma zabawy....az strach pomyslec ,co bedzie dalej.
agakm wiesz co, kiedys w mojej miejscowosci w Polsce bylo tez wlamanie ,domek pieknie skonczony ale nikt w nim nie mieszkal ,byl na sprzedaz...wlaczyl sie alarm a pilnowalo 2 sasiadow(mieli podlaczony alarm pod tel czy cos takiego) myslicie ze ktos wyszedl zobaczyc? nikt bo sie kazdy bal... a ukradli okna z poddasza ..
nina2003 gratulacje dla Julka...teraz to sie zacznie.
Jeszcze wroce do latek, kiedy dzieci rodzilysmy ...ja mialam 20lat przy Oliverze
Pisalyscie o malenstwach ,tez bym chciala....one za szybko rosna i nie idzie sie nacieszyc...jestem jeszcze mloda ,wiec nigdy nie wiadomo co sie przydazy za pare lat.
milejn nocy...