reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

To słabo pomyślał z tym prasowaniem,mógł sobie gosposię zatrudnić:laugh2:jaka taką 17 jedni adoptują(Aga pozdrawiam) inni mogą zatrudnić:-D;-)
Ja mu dam 17 letnia gosposię:crazy:.Wystarczy ,ze ma 21 letnie pracownice:-D:-D:-D
hahahahhahahha... dobre!!! dlaczego moj M mi takich prezentow nie robi... On w zamian kupil mi PS3... i ... sobie GRA, wrrrr
Aga moze on mi tymi prezentami chce powiedzieć ,ze jestem za mało wydajna w pracy i potrzebuje wparcia:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki oglądam Wasze foteczki z ostatniego spotkania... normalnie szok...takie piękne... takie naturalne jesteście na nich...prawdziwe... bajka jak na Was się patrzy :-) na te Szkraby...jak w żłobku :-D .... dreptające, raczkujące... ojoj... marzy mi się takie spotkanko...ho ho... REWELACJA!!!

Ja mu dam 17 letnia gosposię:crazy:.Wystarczy ,ze ma 21 letnie pracownice:-D:-D:-D

hahha - ale pomyśl... jakbyscie zaadoptowali sobie 17-stkę zycie nie byloby prostsze??? a i Facet bylbym czestszym gosciem w domku, hahahha...

Kasia - pozdrawiam ;-)

Marzenko - i ja zycze Ci kolorowych snow

Okruszku, Mamstud - a Was gdzie wywialo...? no.. Okruszek sie odnalazla... a Mamstud?

będę zmykać... M już dotarł po sprzątaniu 'garażu' do domku, to zmykam w jego ciepłe ramionka... mam plany an tę noc...więc ciiiiiiiiii :-p;-)
Pozdrawiam Was...miło było...

Okruszku, Mamstud - a Was gdzie wywialo...? no.. Okruszek sie odnalazla... a Mamstud?

ja byłam na fotkowym Was pooglądać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-Dten to myśli...
Matysia jednak twój M woli starsze......uhaha
Ej noooo
Dziewczynki oglądam Wasze foteczki z ostatniego spotkania... normalnie szok...takie piękne... takie naturalne jesteście na nich...prawdziwe... bajka jak na Was się patrzy :-) na te Szkraby...jak w żłobku :-D .... dreptające, raczkujące... ojoj... marzy mi się takie spotkanko...ho ho... REWELACJA!!!
Okruszku spotkanie było naprawde fajne.Szkoda,ze nie mamy tyle samozaparcia i nie potrafimy zorganizowac ogólnopolskiego zlotu majówek 2009.Wtedy bysmy sie mogły wszystkie poznac na żywca.Ale by sie działo:-)
hahha - ale pomyśl... jakbyscie zaadoptowali sobie 17-stkę zycie nie byloby prostsze??? a i Facet bylbym czestszym gosciem w domku, hahahha...
Wiesz chyba wolałabym żeby był w domu częściej dla mnie samej a nie jakiejs 17 cizi:sorry:

reklama
Do góry