reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

To słabo pomyślał z tym prasowaniem,mógł sobie gosposię zatrudnić:laugh2:jaka taką 17 jedni adoptują(Aga pozdrawiam) inni mogą zatrudnić:-D;-)
Ja mu dam 17 letnia gosposię:crazy:.Wystarczy ,ze ma 21 letnie pracownice:-D:-D:-D
hahahahhahahha... dobre!!! dlaczego moj M mi takich prezentow nie robi... On w zamian kupil mi PS3... i ... sobie GRA, wrrrr
Aga moze on mi tymi prezentami chce powiedzieć ,ze jestem za mało wydajna w pracy i potrzebuje wparcia:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki oglądam Wasze foteczki z ostatniego spotkania... normalnie szok...takie piękne... takie naturalne jesteście na nich...prawdziwe... bajka jak na Was się patrzy :-) na te Szkraby...jak w żłobku :-D .... dreptające, raczkujące... ojoj... marzy mi się takie spotkanko...ho ho... REWELACJA!!!

Ja mu dam 17 letnia gosposię:crazy:.Wystarczy ,ze ma 21 letnie pracownice:-D:-D:-D

hahha - ale pomyśl... jakbyscie zaadoptowali sobie 17-stkę zycie nie byloby prostsze??? a i Facet bylbym czestszym gosciem w domku, hahahha...

Kasia - pozdrawiam ;-)

Marzenko - i ja zycze Ci kolorowych snow

Okruszku, Mamstud - a Was gdzie wywialo...? no.. Okruszek sie odnalazla... a Mamstud?

będę zmykać... M już dotarł po sprzątaniu 'garażu' do domku, to zmykam w jego ciepłe ramionka... mam plany an tę noc...więc ciiiiiiiiii :-p;-)
Pozdrawiam Was...miło było...

Okruszku, Mamstud - a Was gdzie wywialo...? no.. Okruszek sie odnalazla... a Mamstud?

ja byłam na fotkowym Was pooglądać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-Dten to myśli...
Matysia jednak twój M woli starsze......uhaha
Ej noooo
Dziewczynki oglądam Wasze foteczki z ostatniego spotkania... normalnie szok...takie piękne... takie naturalne jesteście na nich...prawdziwe... bajka jak na Was się patrzy :-) na te Szkraby...jak w żłobku :-D .... dreptające, raczkujące... ojoj... marzy mi się takie spotkanko...ho ho... REWELACJA!!!
Okruszku spotkanie było naprawde fajne.Szkoda,ze nie mamy tyle samozaparcia i nie potrafimy zorganizowac ogólnopolskiego zlotu majówek 2009.Wtedy bysmy sie mogły wszystkie poznac na żywca.Ale by sie działo:-)
hahha - ale pomyśl... jakbyscie zaadoptowali sobie 17-stkę zycie nie byloby prostsze??? a i Facet bylbym czestszym gosciem w domku, hahahha...
Wiesz chyba wolałabym żeby był w domu częściej dla mnie samej a nie jakiejs 17 cizi:sorry:

reklama
Do góry