reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Mamo Niki - Natasza też większość czasu spędza z dorosłymi... zresztą jak patrzałam na nasze dieciaczki na spotkaniu u Sylwii to wydaje mi się, że póki co, nie przejawiały chęci bawienia się z innymi dzieciaczkami. każde szło w swoją stronę... wczoraj jak byłam u Roxy to i Natasza i Nadia też jakoś razem się nie bawiły. Nie wiem co będzie za rok, za dwa... ale wówczas topewnie będzie miała już koleżanki w piaskownicy.

reklama
super Okruszku - cieszę się, że tak dobrze się układa w Twojej Rodzince. Gratuluję Tymkowi super kolezanki, a Wam extra znajomych - tacy są na wagę złota.

Fajnie, że Teściówka wspomoże Was swoją obecnością - będziecie mogli się rozwijać (przede wszystkim finansowo) bez stresu o małego - suuuuper - naprawdę!!!

ja na drugie Bobo niestety też będę musiala poczekać... no a że drugie bobo jest w planach, to... innej opcji nie mogło być... Mojemu M tak się spodobał poród Jagowy, że zgłosił się na conajmniej jeszcze 3, hehehe... a mi też tęskno do takiego Maleństwa :-)

kasiu dobranoc

mamo Niki przykro mi z powodu Twojego brata.... A co się stało jeśli można zapytać? Jak nie chcesz to oczywiście nie pisz...

A ja waham się czy chcę mieć jeszcze dzieci.... W sumie czuję się spełniona jako mama :-)

Hej Dziewczęta :-)
Ja urodziłam Zosię równe 2 tygodnie po moich 31 urodzinach czyli chyba najstarsza "młoda" mama;-) na majówkach - Marzenko rocznik 78:eek:
Ja mam siostrę 8 lat młodszą - M. ma brata. Super mieć rodzeństwo.:tak: Chociaż mój M. nie trawi mojej S. A ja nie trawie jego brata:sorry:
Moja kuzynka - jedynaczka wyszła za mąż za jedynaka i zawsze mówiła ze chce mieć co najmniej 2 dzieci bo nawet nie miała kogo poprosić na chrzestnych do swoich dzieci
:no:
ps. M na pifffko woła....polecam Kasztelana pycha:-D

Kasiu dobrej nocy :*

Aga oj to prawda z tymi znajomymi... :-) bardzo się cieszymy z M że nareszcie znaleźli się ludzie co nadają na tych samych falach.

reklama
Do góry