reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mamo Niki - Natasza też większość czasu spędza z dorosłymi... zresztą jak patrzałam na nasze dieciaczki na spotkaniu u Sylwii to wydaje mi się, że póki co, nie przejawiały chęci bawienia się z innymi dzieciaczkami. każde szło w swoją stronę... wczoraj jak byłam u Roxy to i Natasza i Nadia też jakoś razem się nie bawiły. Nie wiem co będzie za rok, za dwa... ale wówczas topewnie będzie miała już koleżanki w piaskownicy.

reklama
super Okruszku - cieszę się, że tak dobrze się układa w Twojej Rodzince. Gratuluję Tymkowi super kolezanki, a Wam extra znajomych - tacy są na wagę złota.

Fajnie, że Teściówka wspomoże Was swoją obecnością - będziecie mogli się rozwijać (przede wszystkim finansowo) bez stresu o małego - suuuuper - naprawdę!!!

ja na drugie Bobo niestety też będę musiala poczekać... no a że drugie bobo jest w planach, to... innej opcji nie mogło być... Mojemu M tak się spodobał poród Jagowy, że zgłosił się na conajmniej jeszcze 3, hehehe... a mi też tęskno do takiego Maleństwa :-)

kasiu dobranoc

mamo Niki przykro mi z powodu Twojego brata.... A co się stało jeśli można zapytać? Jak nie chcesz to oczywiście nie pisz...

A ja waham się czy chcę mieć jeszcze dzieci.... W sumie czuję się spełniona jako mama :-)

Hej Dziewczęta :-)
Ja urodziłam Zosię równe 2 tygodnie po moich 31 urodzinach czyli chyba najstarsza "młoda" mama;-) na majówkach - Marzenko rocznik 78:eek:
Ja mam siostrę 8 lat młodszą - M. ma brata. Super mieć rodzeństwo.:tak: Chociaż mój M. nie trawi mojej S. A ja nie trawie jego brata:sorry:
Moja kuzynka - jedynaczka wyszła za mąż za jedynaka i zawsze mówiła ze chce mieć co najmniej 2 dzieci bo nawet nie miała kogo poprosić na chrzestnych do swoich dzieci
:no:
ps. M na pifffko woła....polecam Kasztelana pycha:-D

Kasiu dobrej nocy :*

Aga oj to prawda z tymi znajomymi... :-) bardzo się cieszymy z M że nareszcie znaleźli się ludzie co nadają na tych samych falach.

reklama
Do góry